Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto nad morzem na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie miasta polecacie na wakacje nad polskim morzem.Jedziemy ze znajomymi więc nie interesują nas bardziej rozrywkowe formy spędzania wolnego czasu.Proszę podać miejscowość i dlaczego taka.Później może dodam ankietę ;)

Opublikowano

Jak wyjeżdżam nad morze, to tylko do Dąbek. Nieduże miasto, kilka bardzo dobrych i niedrogich restauracji, bardzo fajne dziewczyny tam pracują (szczególnie blondynki przy automacie z lodami xD).

7m9a.png

Opublikowano

No tak to już wiem tylko opiszcie mi to miasto co tam jest fajnego ? :)

Dużo atrakcji , ogólnie klimat

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Władysławowo :D byłem tam,źle nie było.Atrakcji sporo jest,tylko wszystko bardzo drogie (ale tak to chyba wszędzie nad morzem)

Opublikowano

No tak to już wiem tylko opiszcie mi to miasto co tam jest fajnego ? :)

Super imprezy, dużo atrakcji, noclego blisko plaży i wiele innych ;)

1379148048-U870856.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jak wyjeżdżam nad morze, to tylko do Dąbek. Nieduże miasto, kilka bardzo dobrych i niedrogich restauracji, bardzo fajne dziewczyny tam pracują (szczególnie blondynki przy automacie z lodami xD).

Niema Dąbek ale są Dębki, niedaleko plaża nudystów ale rozkłądają się tam staruchy po 60-tce

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jest miasto Dziwnów, a około kilometra dalej Dziwnówek. Wspaniała okolica, sporo zakwaterowań, dużo budek z jedzeniem, atrakcje typu koncerty, rowery, wspinaczki, lasy, quady, gokarty. Ponad to od mojego zakwaterowania było tylko 50 m od morza, 3 minuty wolnym spacerkiem. Świetna okolica, polecam. :)

Opublikowano

Gdynia. Najlepsze miejsce w którym kiedykolwiek byłam ;)
Mają tam świetne noclegi, jak raz tam byłam w takim domku, to świetnie było, wszystko czyste, i bardzo wyposażone. Jak widać, cenią sobie porządek.
Do tego blisko do morza, imprezy, bary, budki i wgl. all organizowane nad morzem, więc polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...