Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube World

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W jaki sposób kupić ową grę? Metoda płatnicza to PayPal, co muszę zrobić, aby ją zakupić? (tzn. od czego zacząć etc)

Mam konto bankowe, lecz na czym to polega - podaję swoje dane na owym serwisie, a z konta wybierana jest dana ilość pieniędzy?

Czy najpierw muszę zrobić konto na PayPal, a później kupić grę?

http://picroma.com/ 

- to strona od gry

Aby ją kupić, najpierw trzeba mieć konto na ich stronce, zalogować się, po czym wejść w ich sklep i kliknąć 'Buy now'. Wtedy przenosi nas na stronę od PayPala i bodajże trzeba zrobić konto. Czy może mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć? Pierwszy raz korzystam z tego typu płatności.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Stwórz sobie pierw na spokojnie konto na PayPalu. Pamiętaj, żeby dane były takie same jak na twoim rachunku / karcie. Gdy już założysz konto i się zalogujesz, przechodzisz do Moje konto -> Dodaj środki błyskawicznie. Później wszystko wypełniasz według instrukcji. Jak pieniążki przyjdą Ci na konto (15 minut max), to wtedy przechodzisz na strone tej gry, kup, logujesz i płacisz PayPalem. Mam nadzieję, że pomogłem. :)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...