Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creepypasty O CA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tu Wklejamy Creepypasty O Combacie Nie ważne czy stworzone przez samego siebie czy przetłumaczone ważne że o CA

ja Zamieszcze Pierwszy :)

uwaga są wulgaryzmy

Cześć Znasz Zapewne Grę Combat arms Opowiem ci moją historie co mi sie zdarzyła 
grałem w combata około 22/3 w nocy zawsze pewnego dnia grałem cały dzień Quarantine Mode Przy Ostatnim roomie jakim grałem 
Zdażyło sie coś strasznego dziwny user założył Room Miał on nazwe NoToYouLife to Wcisnołem Ready i O Dziwo Quarantine Wystartowało
z 2 Graczami byłem zaszokowany o dziwo graliśmy normalnie aż do 8 rundy wtedy do sie wszystko stało nadal mam to w mózgu to 
wszystko co zobaczyłem w 8 rundzie NoToYouLife Dostał Z RPG I z 3min Miał 0 HP wtedy stał sie horror na mapie były zwłoki
dzieci a na końcu był nemexis (ten co wychodzi na 11 rundzie w cabin fever) zabił mnie wystartowała 9 runda a mianowicie 
Odrodziłem sie na szpitalnym łóżku w overdose mówie przecierz K***a graliśmy na TwoTowers Co k***a jest !
nemexis niósł martwe ciała ! były pociwiartowane nogi głowy najgorsze było to że to wszystko sie działo naprawde
scouter(ten Z Desert Thundera)zabił mnie odrodziłem sie w Cabin Fever mówie : CO TO KURWA JEST ?!!? wtedy leciał
Opening jak sie tam dostali lecieli z Desert Thundera samolotem Black Storm samolot sie rozbił na nieszczęście trafili 
do areny 59 niestety tam było mnóstwo zombie gra wystartowała miałem Minimi ammo 200/0 mówie co minimi ma max 150 co
jest k***a !?! i nóż moja ekipa to byli sami scoutery mija 2,5 godziny wygraliśmy to wtedy gra sie crashowała chciałem
ponownie ją uruchomić był błąd że nie można sie połączyć do servera weszłem na oficjalną strone nexona gra od 1 w nocy 
była w przerwie technicznej teraz pytanie jak ja k***a grałem ? s kim ja grałem gdzie są te filmiki gdzie ta muzyk
wszystko zostaje nie wyjaśnione 

creepypasta By NemeXIS- & FrizzEX

Bu!

DewmueS.png

ODNALEZIONA!

Opublikowano

Masz wyobraźnię, jednak to nie pasuje do działu, ewentualnie do -> Media

#Wulgaryzmów jest za dużo, i one psują cały efekt tego opowiadania.

Opublikowano

Siema tu Wklejamy Creepypasty O Combacie Nie ważne czy stworzone przez samego siebie czy przetłumaczone ważne że o CA

ja Zamieszcze Pierwszy :)

uwaga są wulgaryzmy

Cześć Znasz Zapewne Grę Combat arms Opowiem ci moją historie co mi sie zdarzyła 
grałem w combata około 22/3 w nocy zawsze pewnego dnia grałem cały dzień Quarantine Mode Przy Ostatnim roomie jakim grałem 
Zdażyło sie coś strasznego dziwny user założył Room Miał on nazwe NoToYouLife to Wcisnołem Ready i O Dziwo Quarantine Wystartowało
z 2 Graczami byłem zaszokowany o dziwo graliśmy normalnie aż do 8 rundy wtedy do sie wszystko stało nadal mam to w mózgu to 
wszystko co zobaczyłem w 8 rundzie NoToYouLife Dostał Z RPG I z 3min Miał 0 HP wtedy stał sie horror na mapie były zwłoki
dzieci a na końcu był nemexis (ten co wychodzi na 11 rundzie w cabin fever) zabił mnie wystartowała 9 runda a mianowicie 
Odrodziłem sie na szpitalnym łóżku w overdose mówie przecierz Kurwa graliśmy na TwoTowers Co kurwa jest !
nemexis niósł martwe ciała ! były pociwiartowane nogi głowy najgorsze było to że to wszystko sie działo naprawde
scouter(ten Z Desert Thundera)zabił mnie odrodziłem sie w Cabin Fever mówie : CO TO KURWA JEST ?!!? wtedy leciał
Opening jak sie tam dostali lecieli z Desert Thundera samolotem Black Storm samolot sie rozbił na nieszczęście trafili 
do areny 59 niestety tam było mnóstwo zombie gra wystartowała miałem Minimi ammo 200/0 mówie co minimi ma max 150 co
jest kurwa !?! i nóż moja ekipa to byli sami scoutery mija 2,5 godziny wygraliśmy to wtedy gra sie crashowała chciałem
ponownie ją uruchomić był błąd że nie można sie połączyć do servera weszłem na officjalną strone nexona gra od 1 w nocy 
była w przerwie technicznej teraz pytanie jak ja kurwa grałem ? skim ja grałem gdzie są te filmiki gdzie ta muzyka
wszystko zostaje nie wyjaśnione 

creepypasta By NemeXIS- & FrizzEX

A potem się obudziłeś.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wtf!? Za dużo acodinu przed spaniem. To nie pasuje do ca.

@kamilpolok2 epic fail.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Może by się fajnie czytało, gdyby było w tym choć gram zasad j.Polskiego.

A co do typa to cheater

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...