Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] ryze i bol. ;_;

Abdul la Ilsof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie podoba Ci się Bol, jesteś przeciwny temu? Kilknij ' x ' w prawym górnym rogu ekranu.

Włączyła mi się opcja Auto AA Farm i nie wiem jak ją wyłączyć. :C
Proszę o szybką pomoc. :C

Pozdrawiam serdecznie.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Prawdopodobnie jak podczas gry klikniesz przycisk "shift" to otworzy Ci się menu w którym będziesz musiał dostosować opcję aby wszystko działało. Jeżeli tam tego nie znajdziesz i nie wiesz jak zrobić aby to naprawić to przeinstaluj BoL'a wraz ze skryptem :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

widocznie włączasz tylko hotkey czyli trzeba trzymać żeby był włączony

jesli jest opcja toggle to da się włączyć na stałe < poszukaj tego

Hejo

Opublikowano

Dziękuje serdecznie panowie, temat do zamknięcia.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Shift->combo->Auto Farm no i tam masz ON/OFF ;f Możesz tam zmienić przycisk/ jeżeli przeszkadza Ci to podczas gry, lub wyłączyć (toggle)

edit:

Za późno ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...