Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda o jednym z GM'ów serwera ConcordiaMT2

I'm John

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się John. Nie miałem konta na MPCForum, mode nie banuj za zły dział.

To mój pierwszy post i tylko tutaj mogę napisć.

Słuchaj, jak mnie zbanujesz to się tobą zajmiemy, nic ci nie zrobimy, ale mnie zdenerwujesz.

ConcordiaMT2 to jest taki serwer idiotów. Oni tam liczą tylko na pieniądze.

Wiadomo, że nic nie zarobią, bo to sklejka z MPC. Jeden z moderatorów tego serwera mnie straszył, szantażował.

Kazał mi robić pliki serwerowe, a jak nie robiłem to chciał iść na policję.

Nie podobał mi się sposób w jaki mnie traktowali, olałem ich i udawałem, że robię, a tak naprawdę grałem w grę.

Bałem się policji, jego kolega tez mnie straszył. Denerwowałem się, bo podobno trzyma narkotyki między książkami w domu.

Nawet pokazywał jak ćpa na kamerce, na skejpie, nie powiem kto to. Kto pozna po głosie ten pozna.

Nie grajcie tam, na przykład oni tam wgrali jakiegoś difa na 5k linijek, żeby mieć system petów, a tam podobno zawarty jest backdoor.

Nie wiedzą co wgrywają na ten serwer, jakiś bogacz sponsoruje im dedykowany.

Dostałem pizzę, zlewy, ale usunąłem dowody. Znają mój adres, chwalą się nim w internecie.

Nic nie mogę zrobić, bo mnie zastrzelą albo wsadzą do więzienia.

Jeden zadzwonił do mojej matki i groził, że tu przyjedzie, bo niby mu spamowałem na forum, na które nikt nie wchodzi.

Myślę, że te wiadomości na ich forum przeczytały tylko 3 - 4 osoby.

Trochę się wystraszyłem, bo miał głos jak ten słynny raper - Sokół.

Niby nie mają wielu dowodów, ale z tego co robią wynika, że lubią dzieci.

Tego X-World'a też zrobił niezły wieśniak, wyzywa mnie od dzieciaczków, a sam niedawno skończył osiemnastkę.

Obrażałem sobie jana pawła drugiego na TS'ie to ten mi wlepił perma i kazał spierdalać.

Kazali mi się zachowywać jak gimbus, używać tych emotek, gniłem z tego, śmiechałem.

Przecież pisanie > > co drugie słowo wskazuje na to, że ktoś nie potrafi używać normalnych słów, jest jakiś ograniczony umysłowo.

Jak powiedziałem - nie grajcie tam i tyle, załączam zajebiste nagranie w roli głównej z tym psycholem. Nie wiem ile on ma lat, ale wiem, że 17 lub 20.

Nic nie chce o sobie powiedzieć, nie ma żadnych kont na portalach społecznościowych. Nie lubi polskich czanów, ale lubi 4chan i nadużywa emotek, co nie idzie ze sobą w parze.

Gadał ze mną cały czas na skejpie, ma chyba z 1000 godzin nagrań. Ja mam tylko jedno z nim, bo nie jestem kolekcjonerem teczek.

Jego zachowanie wskazuje na to, że jest dresem, ćpa.

Do usłyszenia, pytania w komentarzach. I mnie k*wa nie banuj.

Nagranie:

http://www29.zippyshare.com/v/17579173/file.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...