Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nazwa gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja grałem w Most Wanted. Graficznie wypas, ale mnie zaczęła przytłaczać jazda, czyli bez hamulców. Trzeba nie raz zbierać na nowy wózek, bo niespodziewanie wyścig oczekuje samochodu z innej kategorii. Ogólnie polecam Modern Combat 4 Zero Hour. Może i kampania słaba( ale taka nie jest, zagraj bez auto-aima i na hardzie :D), ale multi fajny i ładna grafika. No i ja najbardziej zapamiętałem ten moment, jak Page wychodził na lądowisko, taka ładna sceneria. Ten tekst w 2 misji: Shut up and just cover me!. Ogólnie polecam zainstalować.

Mam też jeszcze GTA Vice City. Chyba powinieneś wiedzieć, o co chodzi. Nic się nie zmieniło, tylko grafika. A muzyka stara, ale jara. Polecam xD.

Dalej Dead Trigger. Cały wątek zombie przeszedłem i ostatnia misja na zlecenie słaba( wybij zombie z cmentarza, poszukaj sposobu wejścia i zabij bossów), ale jak się ma dobre bronie typu Bren, RMTG i Grenade Launcher to wypas. I miałem 152 golda za free, ale kupiłem w One Offer Granatnik za 50 golda i slot na broń. Też polecam.

Pobieram też Dead Space- opiszę grę, jak zagram. Pozdrawiam

Opublikowano

Asphalt 7 również obsługuje akcelerometr dodatkowo mniej waży :P

edit:

Dzięki, wielki lajk dla Ciebie, ale kurwa transferu nie ma, i mi się 11 mb need for speed most wanted pobierało 45min.. A do tego to tapety.. <Facepalm> Dobra, może jeszcze trafię..

// A mógłbyś może podać linki do downloadu? ; >

Forum nie wspiera piractwa.

Opublikowano

Okej, pobrałem np. Asphalt 7, i jak jest instrukcja:

instrukcja: v1.0.6
1. Zainstaluj plik APK
2. Przenieś 'com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM' do folderu 'sdcard/Android/Obb/' ( musisz pobrać nowe pliki OBB )
3. Odpal gre ( pierwsze uruchomienie musi być online )

To gdzie mam niby te com.gamelofr.android.anmp.hloftA7HM ? Ja mam tylko instalke w download

Teraz mam cztery pliki, jeden waży 13 mb, i wszystkie w android/data, i co teraz? zainstaluje jeden, potem drugi i podmienia od razu..

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Boże, plik com.gameloft cos tam masz spakowany. Pisz na pw,bo forum nie popiera piracenia. Na pw daj screeny o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...