Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MineHard Come Back] Serwer Minecraft "MineHard" Satartuje Już Nie Długo :) Więcej Informacji w poscie..

ShymeQ2

Pod Jaką mam wystawić wersje server  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pod jak? mam wystawi? wersje server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.
..
.
.
. Reklama :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minehard Come Back
Witaj Tęskno ci Za Dobrym starym survivalem?
jeżeli tak to dobrze trawiłeś bo akurat jest to zapowiedz serwera MineHard Typu
Survival+Gildie+Powiększony_exp tak dobrze przeczytałeś powiększony exp będzie na serwerze
Pytasz sie dlaczego?! Przecież to survival! no tak ale żebyście mieli więcej czasu na pvp a nie na expienie to zainstalowałem oto właśnie ten dodatek skromny a jak bardzo fajny :) serwer mam zamiar startować po wakcjach tak wiem trochę pózno.. lecz naprawdę będzie warto czekać te pare tygodni :) ponieważ mam zamiar otworzyć serwer tak aby grało tam min 50 osób na starcie więc jeżeli chodzi o gre na serwerze do zobaczenia za pare tygodni
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pare pytań o serwerze
Mam Pare Pytań na temat serwera więc zaczynając
od pierwszego pytania na jaką wersje byście chcieli serwer bo ja osobiście
sądzę że lepiej na 1.5.2 niż na 1.6.2 wersji minecraft aktualnie [osobiste powody i techniczne]
Więc jaka chcesz wersje serwera pisz w komentarzu twój głos będzie brany pod uwage, 2 pytańie co byście
Chcieli dodać na serwer żeby grało się jak najlepiej wam [za chwile będzie wypisane co już jest!] i odrazu zaznaczam że jeżeli napiszesz że chcesz coś mogę pomyśleć nad tym pluginem i jeżeli będę chciał go dodać to jak w najlepszej wersji,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co Już jest na serwerze
Chciał bym wam tu przedstawić co już na serwerze jest
Zrobione i co mamy zamiar dodać do pluginów
-----------------------------------------------------------
Ranking w walce z graczami
Ranking w walce wszystko będzie opsiane na serwerze pod komendą /ranking pvp
---------------------------------------------------------------------------------------------
Powiększony exp z potworów
Powiększony exp do 3 lvl z mobów agresywnych
--------------------------------------------------------------
Tworzenie własnych GILDI
Tworzenie własnych gildi za DARMO! wystarczy wpisać na serwerze
/f create [4LiteryNazwyGildi] Np: /f create DeaD [maxymalnie i minimalnie 4 litery nazwy]
Wszystkie komunikaty są spolszczone w 90 % lecz komendy zostawiłem w spokoju czyli wszystko po staremu :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parkour
Skakanie po rozmaitych blokach ustawionych w poziomie:
Latwy, średni, trudny, Speed_Run, oczywiście jest to pod komendą /parkour oraz jeżeli by ci się
Jakoś udało przejść mapę jakąś to nagrody nie dostaniesz ponieważ jest to tylko dla zabawy i zabicia czasu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hp Nad głową gracza
Po prostu jest to plugin który pokazuje poziom życia nad
głową gracza
--------------------------------------------------
Ograniczenie Mapy
Ograniczona mapa 5 tysiącami bloków od spawnu dalej
Się nie da będzie iść
---------------------------------------------
Drop Minerałów z kamienia
Diamenty, żelazo, emeraldy będą dropiły z kamienia
Szansa na drop Diamentów Wynosi -0.7%
-------------------------------------------------------------
Anty Log PvP
Plugin Nie umożliwiający wylogowanie
Oraz pisanie komend pod czas walki z innym graczem
----------------------------------------------------------------------------------
Opublikowano

Hahahahaha najlepszy serwer? śmieszne...

Jest wiele lepszych serwerów :*

ps: jeśli serw non-premium to tym bardziej nie będzie najlepszy.

Opublikowano

@Wyżej po1. co premium-nonpremium ma do rozgrywki w sieci..? dla mnie nic.. więc wolę zrobić serv. non-premium dla graczy co nie mogą lub nie chcą zapłacić za premium minecraft.. przynajmniej szybciej się wybije.. a po2.jeżeli dla cb. ten server nie zapowiada się dosyć ciekawie, to podaj serwer co uważasz go za lepszy ps. nie ma być twój :) [faworyzacja]

Opublikowano

Hahahahaha najlepszy serwer? śmieszne...

Jest wiele lepszych serwerów :*

ps: jeśli serw non-premium to tym bardziej nie będzie najlepszy.

Twoja wypowiedź jest strasznie nieprzemyślana zaraz Ci to udowodnię.

Widać, że się nie znasz, po pierwsze to, że serwer jest non-premium to go nie przekreśla, wręcz przeciwnie, daje możliwości szybszego rozwoju, po drugie jeśli kogoś nie stać na premium, bo są tacy ludzie, to oni też chcą pograć na jakimś serwerze i niekoniecznie na syfie tylko na czymś dobrym.

Najlepszy serwer na świecie. Każdy wie, że to nie prawda, jest to zwykły chwyt marketingowy, mający na celu zachęcić do zagrania, możesz tego nie wiedzieć ale takie, tekściki działają na podświadomość potencjalnego gracza. Swoją drogą jestem ciekaw czy autor tego tematu to wie, hmmm...

Jeśli dalej uważasz, że każdy serwer non-premium jest dnem, a moje słowa są nic nie warte, to naprawdę straciłem wiarę w młodzież ...

Jeśli chodzi o prezentacje oraz serwer to większych zastrzeżeń nie mam, prezka mogła być ładniejsza to co najbardziej mnie zdziwiło to połączenie pluginu na Frakcje z Cuboidami, możesz ShymeQ2 mi to wyjaśnić, gdyż nie za bardzo to rozumiem. Aha jeszcze coś Rangi: z tego co wiem są na każdym serwerze, więc nie wiem po co jest to w Twoim poście.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@wyżej dziękuje za poparcie :) a jeśli chodzi o cuboidy to chodziło mi o to na spawnie :) wiem nie wyjaśniłem przepraszam :P ale to ze non-pvp powinno ci trochę dać też do myślenia po za spawnem nie będzie ani 1 cuboida chyba że na event lub coś takiego :)

Opublikowano

Aha no to rozwiałeś moje wątpliwości, według mnie powinieneś całkowicie zmienić ten wykaz rzeczy jakie będą/są na serwerze bo nie musisz wymieniać cuboida na spawnie to jest naprawdę elementarna sprawa, która każdy nawet najmłodszy gracz powinien wiedzieć, a jak nie wie to już jego problem :D.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@up spytam się go :) a po za tym jak każdy serwer HardKoxa nie przezyje 2 miesięcy więc sądze że zagrasz jak i u niego tak i u mnie :) mam taką nadzieje

spytałem sie go już i powiedział: nie robie narazie

[7/10/2013 3:44:57 PM] ♥♠ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ♠♥: serwera
[7/10/2013 3:45:01 PM] ♥♠ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ♠♥: chodz mam spam codziennie
Opublikowano

Wszystko przejrzyście i ładnie opisałeś, zapowiada sie ciekawie c: Szkoda tylko, że tak późno :/ Co do wersji to moim zdaniem lepiej 1.6.2, lepsze PvP.

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Omg żenada kolejny serwer na 1.5.2.... To wersja dla debili którzy non stop grają na nodusie i właśnie czekają na tego typu serwery, co z tego że będziesz miał większą grywalność na serwerze skoro wszyscy będą jechali na Cheat, wystartuj na 1.6.2 to jedyna wersja gdzie brak cheaterów...

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@up Multi Player Cheats więc spierdalaj z takim gadaniem.

serwer zapowiada się ciekawię, niestety nie wbiję, nie mam jak ;/

vip.png

Maksymalnie maksymalny, LewyReus.

Opublikowano

Omg żenada kolejny serwer na 1.5.2.... To wersja dla debili którzy non stop grają na nodusie i właśnie czekają na tego typu serwery, co z tego że będziesz miał większą grywalność na serwerze skoro wszyscy będą jechali na Cheat, wystartuj na 1.6.2 to jedyna wersja gdzie brak cheaterów...

przykro mi ale, napisałem co byście chcieli nie że na chama wam kurwa dam 1.5.2 nie sam bym wolał 1.6.2 tylko tam mało osób już gra a po za tym jest już bardzo dużo cheatów na 1.6.2 :) pzdr.

Opublikowano

zwalony server. Bardzo dobrze znam admina servera. jest on nie ogarniety. + Wielki oszust z niego. Nie wpisujcie tych samych hasel u niego co na innych serverach. + Strasznie oczojebna reklama LIPA!!!!!!!!!!

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

zwalony server. Bardzo dobrze znam admina servera. jest on nie ogarniety. + Wielki oszust z niego. Nie wpisujcie tych samych hasel u niego co na innych serverach. + Strasznie oczojebna reklama LIPA!!!!!!!!!!

Dzien dobry joker czy wolisz żebrak? dobrze dobrze.. nie będę tu ludziom przybliżał twojego życia ponieważ nie ma co tu opowiadasz wchodzisz na pierwszy lepszy serwer 40+ graczy ponieważ tak było u mnie mchc ownserv itp.. wchodzisz i odrazu tekst: czy to tutaj jest rekrutacja na administratora czy tam moderatora i nie mów że nie? Odpowiadając na następną twoją wypowiedz "zwalony Serwer" hmm jak możesz ocenić serwer jeżeli nawet nie został wystartowany :)? "jest nie ogarnięty" proszę podać powód bo tu nie mogę sobie dać rady z tym trudnym zwrotem napisanym w 1 sekundzie nie przemyślanym ponieważ nie ma argumentów a jak chodzi o cb. to o "ogar" to jest bardzo niski :) pamiętasz? ban na ownserver za to: ban nie lubie cie brawo! "oczojebna reklama" taa 2-3 kolory w chuj razi po oczach :). "Nie wpisujcie tych samych hasel u niego co na innych serverach" Nie wiem co masz na myśli mógł byś powiedzieć. "wielki oszust z niego" a mógł byś napisać w jakim sensie czy coś. pozdrawiam ShymeQ.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...