Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potwierdzenie konta, Zakup ZEN

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się dowiedzieć czy inne osoby też mają problem z potwierdzeniem konta przy zakupie ZEN. Chciałem sprawdzić jaki koszt wyniesie mnie zakup ale przy wchodzeniu na sklep ze strony wyskakuje mi "potwierdź konto"

Zanim dokonasz płatności…

Musisz zweryfikować swoje konto poprzez nasz system płatności.

Kliknij przycisk "Wyślij kod aktywacji" i wtedy kod aktywacji zostanie wysłany na e-mail podany przy rejestracji konta PWE.

Pod takim tekstem jest przycisk "Wyślij kod aktywacyjny", klikam go i wyświetla mi się informacja: Kod aktywacyjny wysłano na (mój email)

Po sprawdzeniu poczty żadnego emaila nie otrzymuję.

Jeśli nie przysłano ci żadnego kodu aktywacyjnego, prosimy o kontakt z:[email protected], w pole tematu wpisz: "kod aktywacyjny".

Wysłałem tam wiadomość i czekam, już 3 dni.

Czy ktoś już miał taki problem? Jest na to jakiś sposób?

@Edit

Używam Gmaila, tak dla informacji

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Miałem to samo, czekałem 3 dni, aż mi przysłali więc troche cierpliwości, również napisałem do supportu. Teraz pewnie mają sporo tych zgłoszeń od innych graczy, więc tak jak pisałem wcześniej cierpliwości.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ja mam inne pytanie ja dostalem odpowiedź i tam było żeby podać ip nick z gry login itp. Wy też takie coś dostaliście.

Ja mam inne pytanie ja dostalem odpowiedź i tam było żeby podać ip nick z gry login itp. Wy też takie coś dostaliście

837371446280124127260.png
Opublikowano

Miałem to samo, czekałem 3 dni, aż mi przysłali więc troche cierpliwości, również napisałem do supportu. Teraz pewnie mają sporo tych zgłoszeń od innych graczy, więc tak jak pisałem wcześniej cierpliwości.

I co, dostałeś ten kod i wszystko było ok?

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

I co, dostałeś ten kod i wszystko było ok?

Napisał, że przysłał... musisz czekać aż ci przyślą odpowiedz poprostu cierpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...