Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o serwerze ConcordiaMT2

Chomikuj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich forumowiczów ;)

To co napisze nie jest przejawem mojej dumy czy też chorej nienawiści do serwera. Artykuł zawiera samą prawdę o tym, co dzieje się na serwerze ConcordiaMT2, którego administratorem jest Creq.

Concordia to dawny Glador S2, na ktorym działy się takie rzeczy jak:

1. Po serwerze krąży eq navicat. Nie koniecznie od GMów lecz jeśli daje się hasło do bazy 12345 to nie ma się co dziwić :)

2. Administracja rozdaje bany za darmo! Może to kwestia, że nie podoba im się to że bez bugów i ISu gracze potrafią wybić się wysoko.

3. Administracja nie banuje osób wykorzystujących bugi, ponieważ większość z nich stale ładuje ich dobytek poprzez tzw. ItemShop

4. Brak kontaktu z administracją, jeśli jesteś niewinny to nie odpiszą na Twoje odwołanie, nie sprawdzają logów. Pomimo napisania 4 prywatnych wiadomości do DarkSince (czyli Creq) odnośnie sprawdzenia logów na żadną nie dostałem odpowiedzi. Dostałem za to kolejnego niesłusznego perma na forum. (Wiadomości nie były obraźliwe, były w nich prośby o sprawdzenie logów)

5. Kłamstwo na każdym kroku, odbanowują buggerów gdy dowiadują się ile wydają pieniędzy na IS. Mi za to wmawiają, że ta osoba wcale nie miała bana lecz firewall ją blokował. Pośmiewisko :)

Jeśli mi się coś jeszcze przypomni chętnie podzielę się z Wami moją wiedzą :)

Opublikowano

Grałem na Gladorze S2 i muszę powiedzieć, że pojebany serwer. Ludzie chodzili w eq na setny lv +9 po kilku dniach od startu serwera.

Znalazłem sam 3 bugi podczas expienia. Można było sprawić, że item dawał null% na potwory i waliło się hity po 100k z miecza na 1 lv.

Nie polecam serwera, wszystko z EPvP, ponadto jeden z GM'ów jest ścigany z urzędu, siedział w psychiatryku za ćpanie twardych narkotyków typu heroina, amfetamina, pił tanie wina.

Żaden z GM'ów nie jest profesjonalistą, rozmawiałem z jednym i nie znał funkcji choć podobno pisze questy od 4 lat.

Nie grajcie tam, wydacie na IS'a i spadnie z rowerka po 3 dniach.

Opublikowano

Grałem na Gladorze S2 i muszę powiedzieć, że pojebany serwer. Ludzie chodzili w eq na setny lv +9 po kilku dniach od startu serwera.

Znalazłem sam 3 bugi podczas expienia. Można było sprawić, że item dawał null% na potwory i waliło się hity po 100k z miecza na 1 lv.

Nie polecam serwera, wszystko z EPvP, ponadto jeden z GM'ów jest ścigany z urzędu, siedział w psychiatryku za ćpanie twardych narkotyków typu heroina, amfetamina, pił tanie wina.

Żaden z GM'ów nie jest profesjonalistą, rozmawiałem z jednym i nie znał funkcji choć podobno pisze questy od 4 lat.

Nie grajcie tam, wydacie na IS'a i spadnie z rowerka po 3 dniach.

W 100% się z tobą zgadzam, pewnie tak samo będzie na Concordii...

Opublikowano

Zobaczymy, GM już zaproponował mi ciekawą ofertę.

Napisałem to w innym temacie, 100 zł za full set, IS'a, wierzchowce, peta i jakieś bonusy.

Ten koleś jest tak napalony na kasę, że nawet nie myśli o tym co wrzuca na serwer.

Podobno mają błąd w game i można skickować cały serwer jednym kliknięciem.

Program do tego można znaleźć na EPvP. Nie pamiętam nazwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...