Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Poradniki, gameplay i patche na You Tube

LordArsenik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dla wszystkich którym nie wystarczają poradniki w formie tekstowej zapraszam do mnie !

Znajdziecie tam szczegółowe poradniki video, omówienia samolotów oraz patchów do War Thunder :)

Zapraszam do

https://www.youtube.com/user/LordArssenik

Pozdrawiam !

Dobre poradniki dla początkujących, ale obawiam się, że tylko dla nich. Pomyślałeś może o średnio zaawansowanych graczach? Przydałyby się poradniki o taktykach, manewrach każdej z Nacji. Widziałem poradnik o manewrach, gdzie pomocne są tylko redukcja i nożyce(gdzie redukcję najlepiej zastosować tylko i wyłącznie w 1v1).

Opublikowano

Dobre poradniki dla początkujących, ale obawiam się, że tylko dla nich. Pomyślałeś może o średnio zaawansowanych graczach? Przydałyby się poradniki o taktykach, manewrach każdej z Nacji. Widziałem poradnik o manewrach, gdzie pomocne są tylko redukcja i nożyce(gdzie redukcję najlepiej zastosować tylko i wyłącznie w 1v1).

racja brakuje troche konkretniejszych poradników. Jednak od czegoś trzeba zaczać, a wieksze zapotrzebowanie jest na poradniki dla poczatkujacych. LordArsenik mam nadzieje ze z czasem zaczniesz dodawać poradniki dla osób obeznanych juz z "podstawami". Masz juz moze w planach jakies inne poradniki ? Jesli tak to kiedy mozemy sie ich spodziewać, chetnie bym sie troche podszkolił w WT:P

Uczeń
Opublikowano

Dobre poradniki dla początkujących, ale obawiam się, że tylko dla nich. Pomyślałeś może o średnio zaawansowanych graczach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...