Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chce zalozyc sobie konto na allegro. Kiedys bylo tak, ze przychodzil jakis list na podany adres. Moje pytanie brzmi czy ciagle to jest wprowadzone?

Opublikowano

Ale mowcie serio, bo jak starsi zobacza ze kurde cos przyszlo do mnie to raczej sie troche zdziwia;d.

Bede mogl po zalozeniu konta i potwierdzeniu emaila kupic np. yangi na allegro?

Opublikowano

Dostaniesz list z kodem, który będziesz musiał aktywować żeby mieć możliwość sprzedawania + żeby twoje komentarze jakie dasz były widoczne

9368_gold.png

Opublikowano

Będziesz mógł kupić rzeczy ale będzie taki znaczek przy twoim nicku, że nie jesteś zweryfikowany i sprzedawcy mogą ci tego nie sprzedać (wycofać twoją ofertę, bo się obawiają takiego allegrowicza). Ja np. jak zakładałem, a to było rok temu to dostałem list z kodem weryfikacyjnym.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Dostajesz na emeil`a wszystko. I tak będziesz mógł kupić te yangi, a o wszystkim będziesz powiadamiany przez emeil`a, nie ma tak jak dawniej, że list, więc się nie obawiaj. Reszte koledzy u góry wyjaśnili ;)

Opublikowano

Ja zakładałem ostatnio i po 7 czy 8 dniach przyszedł do mnie list z kodem aktywacyjnym. Bez tego kodu nie będziesz mógł nic kupować itp.

Musisz się najpierw zarejestrować a potem już jak jesteś zalogowany musisz wypełnić pole o adresie itp i kliknac w opcje kod listem czy jakoś tak. Da się jeszcze aktywować przelewem chyba 1zł. Ale nie wiem bo to dawno było.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Założyłem niedawno konto i żaden list do mnie nie przyszedł, kupiłem już dwie rzeczy.

Bo w ustawieniach konta musisz poprosić o wysłanie listu.

9368_gold.png

Opublikowano

Żeby móc sprzedawać i wystawiać komentarze

wystawiłem pozytywny komentarz normalnie, żaden list do mnie nie przyszedł

Opublikowano

Jak zakładasz konto na allegro to masz opcje powiązania je z kontem bankowym czy coś w ten deseń.

Przelewasz im 1 zeta oni w ciągu 3 dni Ci aktywują konto a zeta zwracają na konto.

Od tej pory możesz sprzedawać, wystawiać komentarze itd...

A jak tą opcją aktywujesz konto to żadnego listu nie dostaniesz.

Przynajmniej ja tak miałem a zakładałem konto dość niedawno bo w tamtym tygodniu ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

wystawiłem pozytywny komentarz normalnie, żaden list do mnie nie przyszedł

Wystawiasz, ale ich nie widać. Wiem jak to wygląda, bo sam musiałem wpisać kod, żeby moje komentarze stały sie widoczne.

9368_gold.png

Opublikowano

Dlatego mam nick Client i jakieś cyfry?

Mógłbyś mi powiedzieć jak poprosić ich o wysłanie tego listu?

Opublikowano

hmmm... Chyba poczekam az sasiedzi wyjada bo oni przyjezdzaja raz na rok i to tylko na tydzien i podam ich adres bo troche sie boje:d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...