Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Serverem.

yety1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam .

Otuż grałem od 4 miesięcy na serwerze Fragujemy ZM .

ostatnio połączyłem się z serverem gram z 15 sec i mnie przełącza na Ruski server..

chciałbym aby ktoś mi pomógł.

Oczywiście mam drugi problem polegający na tym że włączam cs i łączy mnie z serverem na którym nigdy nie grałem.

:]

@ Edit

I gdy zmieniam ustawienia i wciskam OK , APPLY to łączy z serverem.

14 lat  

Opublikowano

Usuń gamemenu.res jeżeli nie pomoże niestety czeka Cie reinstal CS'a. Przy reinstalu pamiętaj o tym, żeby wyczyścić również rejestr (dla pewności).

Opublikowano

ja proponuję spojrzeć w swój config.cfg ;) być może, masz gdzieś wpisany bind o którym nie wiesz.. spójrz również w userconfig.cfg, bo tam też mogą być ukryte bindy.. ;)

Opublikowano

Usuń gamemenu.res jeżeli nie pomoże niestety czeka Cie reinstal CS'a. Przy reinstalu pamiętaj o tym, żeby wyczyścić również rejestr (dla pewności).

ja proponuję spojrzeć w swój config.cfg ;) być może, masz gdzieś wpisany bind o którym nie wiesz.. spójrz również w userconfig.cfg, bo tam też mogą być ukryte bindy.. ;)

Jedno co mi zostało to re install .

niestety wszystkie rzeczy z listy zostały wykonane i też dowiedziałem sie że server na którym gram został zaatakowany przez rosyjski server :]

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...