Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Złe Hasło albo Login jak to możliwe

dasa344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem konto i zassałem grę z tej strony

http://na.aiononline.com/en/

. Gdy wchodzę do gry wpisuje passy wyskakuje mi błąd iż hasło albo login jest zły. Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi?walczę z tym gównem od 2h i dalej nie mogę się zalogować... PS grę pobrałem poprzez launchera ściągniętego z ich strony wiec na pewno nie pomyliłem wersje...

Linki umieszczamy w code.

/peter711

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wcześniej, gdy był stary launcher w wersji NA trzeba było go przestawić z wersji EU na NA. Teraz jednak przy nowym launcherze z tego co widze nie ma już takiego problemu, więc pierwsza z dwóch możliwości czemu według mnie nie możesz się zalogować odpada. Druga jest taka, że logujesz się przy użyciu maila, na który rejestrowałeś konto. Tzn, powiedzmy nie będzie to login: "xananbanan" tylko "[email protected]".

Jeśli opcja z mailem jako loginem nie działa to nie wiem co może być przyczyną, polecam pisać do supportu. Ponoć tam w wersji NA szybciej odpisują.

Opublikowano

Tak jak mówi up od pewnego czasu za login na NA robi Email. Swego czasu NCSoft dał po 400 coinów starym użytkownikom za przejscie na login wersji emaila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...