Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cofanie gracza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem wygląda mniej więcej tak, że gdy cała czas idę do przodu/jadę. Po paru sekundach ruchu cofa mnie i wyświetla się czerwony napis "Aktywowano ochronę przed PvP". Używam plików by Terenzo i jego clientside i plików z metina 2012

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorka za to, że nie odpisałem. Mam dedyka wirtualna maszyna ramu ma 5gb może mieć więcej więc wszystko ok. Wolnego ramu jest około ponad 4gb. Na dodatek działa na dysku ssd więc 1gb swapu jak coś działa w miarę szybko.

Co do prędkości ruchu. Czy jej mam tyle co po stworzeniu konta czy 240 cofa tak samo...

Opublikowano

Witam.

Mój problem wygląda mniej więcej tak, że gdy cała czas idę do przodu/jadę. Po paru sekundach ruchu cofa mnie i wyświetla się czerwony napis "Aktywowano ochronę przed PvP". Używam plików by Terenzo i jego clientside i plików z metina 2012

Jezeli to mount wywal query z mob_proto odpowiadające jemu.W quescie nadawaj bonusy funkcją pc.mount_bonus()

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...