Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod Bonusowy dla kuzyna.

czasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przeszukałem już wiele for , lecz nie mogłem nigdzie znaleść , jeśli ktoś jest w posiadaniu takiego kodu bardzo bym prosił o wysłanie go na PW , dziękuję.

Use Your Brain!

Opublikowano

Widzę, że tekst z sygnatury tylko dla "szpanu". Może poszukaj na oficjalnym forum WoT'a, albo użyj opcji "szukaj" na tym forum i znajdź temat z kodami, zamiasy bezsensownie tworzyć nowy temat i spamować. Moje stanowisko odnośnie warnów i ew. banów jak we wcześniejszym temacie "Kody Bonusowe Lipiec 2013" jest takie samo.

Opublikowano

Kolego , a może byś tak nauczył się czytać? Napisałem chyba że przeszukałem wiele for , i na żadnym nic nie znalazłem . Jeśli koniecznie chcesz sobie nabijać posty to nie tutaj. A tak w ogóle skoro jesteś taki mądry to może mi znajdziesz taki kod ( nie wykorzystany ).

Use Your Brain!

Opublikowano

Właśnie nie ja nabijam posty, lecz Ty nabijaniem nowych tematów, których jest już multum z różnymi opcjami zdobycia takowych kodów. Nie znalazłeś, bo nie umiesz szukać.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/251652-kody-zaproszeniowe/page__st__100#top

jak tu żaden nie działa to w moim temacie jest jeden sposób podany przez bodajże dawits'a.

PS. Przed przecinkami nie stawiamy spacji :)

@EDIT

Jak już na prawdę nie umiesz to proszę :

"Opcja szukaj"

231 tematów (pewnie z 200 nieaktualnych) wytarczy przeszukać post po poście a na 100% się coś znajdzie...

Opublikowano

Wszystkie te kody są już nieaktualne i sprawdziłem je już wcześniej.

PS. Piszemy zdania z dużej litery.

Use Your Brain!

Opublikowano

Jak już mnie tak poprawiasz to jest z "wielkiej" nie "dużej" :). Podałem na samym tym forum w ciągu ost. tygodnia było z 10-15 tematów odnośnie kodów, dawits podawał sposób nawet w moim temacie na takie kody, więc dokładne przeszukiwanie nie boli :).

Opublikowano

Chcesz kod dla nowych?

Tak ale chciał bym ten kod na szybko, nie chce brać udziału w żadnym konkursie.

Use Your Brain!

Opublikowano

To ci dam zaraz.

Złapałeś pare lajków :)

Użytkownik dawits nie był tak miły żeby przesłać mi kod. Więc nie ma nikt napewno?

Use Your Brain!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...