Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto cofnąc skila?

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC

Mam woja bodego 56lvl
Skile Aura / Wir ( P ) Berserk ( G1 )
Mam wmiare eq do pvp i eq do dropu
daje rade bossom i metkom wyzszym lvl na tym zarabiam.

Jest to jedyna moja postak, mam tez mentala ale on tylko do pvp.
Bodym zarabiam na swoje eq cały czas.

Czy warto będzie cofnąć skill jakim jest berserk dla szarży, by ułatwić sobie pojedynki pvp.
Czy to ze cofne berka będzie munusem w dropie jak i pvp dla bodego?

Opublikowano

nie warto, tyle się namęczyłeś już z tym wbiciem, tyle czasu to nie zmieniaj. Zarób sobie na szarżę, dobij ten 70 lvl i dobij szarżę i zrób ją dopiero, szkoda tego berka cofać, w expie ci dużo pomoże.

Opublikowano

Jak dla mnie nie warto,wydałeś już kase na berka na G1 poświęciłeś trochę czasu więc się nie opłaca.Jak dla powinieneś wbić wyższy lvl, nie dość że będziesz miał lepsze eq, więcej eq to dopompujesz postać biologiem.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Nie, nie i nie! Nie opłaca się. Napracowałeś się nad berkiem, lepiej podropić, a potem robić sobie powoli szarże na wyższym lvl'u.

lk480_av1.png

Opublikowano

Sądząc po poziomie pisma wątpię, że posiadasz taka postać.

A co do pytania to nie warto. Dlaczego? Ponieważ za dużo poszło już kasy, a berek + bardzo dużo szycia = zayebiste DMG.

To tyle o de mnie, z 40%+ przeszywki w miarę dobrym eq jesteś w stanie składać 75lv.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Nie cofaj berka ponieważ będziesz wolniejszy co będzie przeszkadzać podczas dropu (bicia oraz szukania metków)

69sf.png

Opublikowano

Według mnie,to nie,ponieważ musiał byś kasę wydawać na KU dla szarzy,osobiście nie polecam!.

Zmarnowałbyś także swój czas,chyba,że masz zwoje,te które pozwalają po użyciu od nowa czytać KU.Ale i tak nie polecam.

1373299622-U667082.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...