Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] elohell istnieje :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto screenshot z dzisiejszego meczu o awans do silver 3... walcze juz 4 raz o ten awans :

jak zwykle epicki team,varus bronze 2 (WTF?) z jego premade fiddlestickiem ciesza sie ze przegrywaja... podczas gdy my mamy tf pod baronem oni sobie we dwoch pushuja bota i trolluja sobie...

tak wyglada moj co 3 mecz (niestety ;D)

jebane_pedaly_gownixy_bezmozgie_yeti_elohel_wtf.png
w razie watpliwosci ze to ja bylem slaby,link do mojego lolkingu - http://www.lolking.net/summoner/eune/33083270

baner.png

Opublikowano

Nie elohell tylko pewnie zajebałeś większość killi swoim ultem. "O matko miałem tyle killi ale jestem boski to przez noob team przegrałem". Do tego masz elo na poziomie bronze 2 :]

@Wow masz 8 asyst na pewno żadnego killa nie zabrałeś.

Opublikowano

Zgadzam sie miales noob team. Skup sie na farmieniu takim naprawde farmieniu i garniu na walki teamowe.

GG kata you have no dmg

Opublikowano

@DeViNak po 1,zwróć uwagę na liczbę asyst,po drugie,mam normalne elo jak na swoją dywizję,bo ten varus z bronze II to elo 999 :) nie wiem czy dla ciebie 300 elo to nie jest różnica ,czy co..

@UP nie zależnie od farmy team i tak mi przegrał tą grę. miałem full build tak czy tak :) ale w late game wszystko zależy od wardów/teamfightów,gdzie jak już mówiłem varus i fiddle sobie trollowali :)

na szczęście dziś z uporem próbowałem wycarrować i wkońcu jestem w silver 3 :)

baner.png

Opublikowano

Gdzie tu jest elohell? Wtf? Jak chcesz widzieć 'elohell' to łap;

osXepAv.png

b3ka

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

I co z tego że miałeś dobre staty?

Nie chodzi o staty, powinieneś kille też oddawać innym, no i nauczyć się farmić.

A ta Leona to chyba Gimperr, jeśli wiecie ocb.

Opublikowano

@Up

Nie zesraj się, raz miał noob team i już płacze na forum. A ile razy to ciebie ktos carrował bo grałeś jak pizda, ile razy to ty przegrałeś grę? No właśnie, l2p to może wyjdziesz z silvera.

Opublikowano

raz miałem noob team ?hahahahahahhahaahah chyba żartujesz. co 3 mój mecz tak wygląda chłopczyku :)

jakbym robił screeny za każdym takim meczem to by ci nie starczyło na nie pamięci na komputerze :D

mi też raz na kilkanaście gier nie idzie,ale jak patrzę na lolkinga tych ludzi z którymi gram to aż mi się płakać chcę i ciągle się dziwię jakim cudem oni są w silverze;)

baner.png

Opublikowano

I co z tego że miałeś dobre staty?

Nie chodzi o staty, powinieneś kille też oddawać innym, no i nauczyć się farmić.

A ta Leona to chyba Gimperr, jeśli wiecie ocb.

Gimperr miał 0/11 ;d

Czasami się takie teamy niestety zdarzają, nie da się ciągle wygrywać. Wystarczy się zgrać, postarać, i można wygrać. Najważniejsza jest komunikacja z teamem, i żebyś kille oddawał też innym, a nie tylko sobie. Przed chwilą grałem rankeda, w lobby zapowiadało sie źle, pushnęliśmy im inhibitor, a oni nam już wieże od nexusa. Wystarczyła komunikacja z teamem, focus i tf wygrany. Potem push i wygrana :) Polecam takie coś.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zamiast wylewać swoje żale tutaj i dawać SSy jaki to Twój team jest zły i w ogóle, to zacznij sam lepiej grać i staraj im się pomagać, mówić co mają zrobić, a znając życie typowego polaczka to pewnie siejesz flame dookoła. Dlatego siedzisz w tym Silver II.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...