Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie bony pod Łotrzyka człowieka.

tosiek22234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Armor penetration, crit, recovery, power.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Po pierwsze co to są bony.. jeśłi dobrze się orientuję to w tej grze niema żadnych kości z którymi można by coś zrobić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

czy po poldku to przebicie pancerza? Krytyk ? Moc? a recovery?

Recovery albo przebicie pancerza to od ciebie zależy co wybierzesz.

Po pierwsze co to są bony.. jeśłi dobrze się orientuję to w tej grze niema żadnych kości z którymi można by coś zrobić.

Bony są poprostu w itemach, dodające statystyki naszej postaci np. moc, kryt, odbicie itd.

Admin Cienia
Opublikowano

Recovery albo przebicie pancerza to od ciebie zależy co wybierzesz.

Bony są poprostu w itemach, dodające statystyki naszej postaci np. moc, kryt, odbicie itd.

Czyli coś co daje statystyki to są bony, ale dalej nie wyjaśni mi to co to są bony, kamienie? i dlaczego taka w ch000j dziwna nazwa, nie spotkałem sie z czymś takim, nikt nawet nie pisnoł słowa o tych bonach.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na polski tlumaczac :

1 MOC

2 KRIT

3 PRZEBICIE PANCERZA

4 OZDROWIENIE

mowa tez o tym ze przy 4000 pkt jest jak to sie mowi kapa i chodz inwestujemy up to daje sporo mniej niz wczesniej

ja u siebie mam zaokraglajac :

4800 mocy

3300 krita

2100 penetry

1600 ozdrowienia

i sadzi pro

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Czyli coś co daje statystyki to są bony, ale dalej nie wyjaśni mi to co to są bony, kamienie? i dlaczego taka w ch000j dziwna nazwa, nie spotkałem sie z czymś takim, nikt nawet nie pisnoł słowa o tych bonach.

Chodzi ci o Uroki? są to dodatkowe bonusy, które umieszcza się w ekwipunku dodające jakieś statystyki np. +120 Ruchu.

Opublikowano

Kurwa no, po prostu polskie tłumaczenie tej gry jest tak beznadziejne, że ja pierdole. Nie rozmyślajcie za dużo nad polskimi nazwami, bo są po prostu chujowe.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa no, po prostu polskie tłumaczenie tej gry jest tak beznadziejne, że ja pierdole. Nie rozmyślajcie za dużo nad polskimi nazwami, bo są po prostu chujowe.

Zgadzam, niektóre są takie tłumaczenia nazwy, że mózg boli xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...