Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy Filmik

JestemKozak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy Filmik

Witam,

przeszukiwałem ostatnio fora fanów Metin2 US i znalazłem ciekawe viedo. Widzę, że na tym forum nie ma tego filmiku, więc postanowiłem utowrzyć ten temat i podzielić się z Wami znaleźiskiem.

Filmik nagrany jest w stylu poradnika z praktycznymi przykładami, autor włożył w to dużo pracy, nie przywłaszczam sobie tego nagrania, tylko rozpowszechniam dzieło, bo naprawdę jest staranne i przyjemnie się ogląda.

Jakość filmiku nie jest doskonała, ale jest dobra i wystarczająco czytelna aby zrozumieć nagranie. Plik nie waży dużo, po rozpakowaniu około 14 MB. W razie problemów z odtworzeniem autor nagrania zaleca najnowszą wersję kodeków i program do odtwarzania o nazwie CinemaPlayer 1.6.8. U mnie bez tego programu nie działało, a teraz śmiga, więc śmiało mogę go polecić jak autor.

Serdecznie zapraszam do objrzenia !

p.s. - Jeżeli macie jakieś pytania, lub trzeba Wam wyjaśnić jakieś sytuacje przedstawione na filmiku, to nie ma sprawy, piszcie tutaj, służę pomocą.

Link do video:

To jest ukryta treść, proszę

• Dodaj nową pozycję...