Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań odnośnie BOLa.

Power is Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was kilka pytań jeśli chodzi o bola:

Dlaczego dzieje się tak, że spadają mi FPS a BOL nie działa, dokładnie gdy klikam spacje on nie bije, nie lasthituje z Q tak jak powinien oraz gdy uruchamiam te kółka wokół postaci one też się nie pojawiają. Normalnie mam 60+ FPS a gdy spadły mi 10-20.

Czy skrypty na lasthitowanie wbudowane w BOLa działają? Mi nie bardzo bo trzeba klikać A, gdy to robie on normalnie biję.

Dlaczego teraz gdy mam jakiegoś update'a zatrzymał się on mniej-więcej w połowie a w nazwie pisze: Updating Bol studio: (Brak odpowiedzi)

Czy może ktoś podać dobry i sprawdzony skrypt na lasthity?

Teraz nie w sprawie BOLa: O której zmienia się wyprzedaż?

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

1. To że masz dużo FPS, nie znaczy, że program nie może Ci obciążyć komputera i w tym wypadku właśnie to zrobił. U mnie FPS z 60 jedynie spadają do 40 na skrypcie Katariny.

2. Skrypt na A jest tylko dla meele championów, lecz lasthity to nic trudnego, opanowanie ich nie zajmie Ci jeden dzień, lecz ja bardziej preferuje skrypty oznaczające kółkiem miniony, kiedy trzeba zadać im "ostatni cios".

4. W samej zakładce Mods masz tego pełno.(mogłem coś pojebać z nazwą bo nie mam go przed sobą)

Opublikowano

1. To że masz dużo FPS, nie znaczy, że program nie może Ci obciążyć komputera i w tym wypadku właśnie to zrobił. U mnie FPS z 60 jedynie spadają do 40 na skrypcie Katariny.

2. Skrypt na A jest tylko dla meele championów, lecz lasthity to nic trudnego, opanowanie ich nie zajmie Ci jeden dzień, lecz ja bardziej preferuje skrypty oznaczające kółkiem miniony, kiedy trzeba zadać im "ostatni cios".

4. W samej zakładce Mods masz tego pełno.(mogłem coś pojebać z nazwą bo nie mam go przed sobą)

FPS spadły mi po raz pierwszy, tak zawsze nawet z BOLem miałem po 60+

Mógłbyś udostępnić mi (jeśli oczywiście możesz i posiadasz) ten skrypt z oznaczaniem minionów?

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

FPS spadły mi po raz pierwszy, tak zawsze nawet z BOLem miałem po 60+

Mógłbyś udostępnić mi (jeśli oczywiście możesz i posiadasz) ten skrypt z oznaczaniem minionów?

skrypt z oznaczeniem minionów posiadasz chociażby tutaj

botoflegends.com/forum/topic/938-script-lasthitkillsealer-v32-0801-13/

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Najlepszy skrypt do last-hitów to: Sida's Autocarry. Polecam. Działa na każdą postać, a na ADC są pododawane skille. Np. gram MF i mam w 10 minucie 85 farmy, a jak zbliża się do mnie ktoś to klikam spację i sam bije, używa skilli i itemów.

86bc6d4645af3cdda12317a5756cdb8a.jpg

Opublikowano

A ja mam problem tak samo z BoLem tylko gdy go wlaczam i jest wszystko Ok,wchodzimy na mape i wyskakuje mi BugSplat szukalem rozwiazania lecz nie znalazlem narazie moge tylko popatrzec jak inni na nim jada ;]

71436685879740346019.png

Opublikowano

Na początku wszystko było okej, zero spadania fps, ogólnie śmigało. Teraz nie dość ze spadają mi fps do 10-20 przy wszystkim na minimum to jeszcze czat nie dziala bo jakieś zielone napisy się pojawiają. Wszystko mam ustawione tak jak być powinno ale i tak combo nie działa (skrypt glory ryze) gdy trzymam spacje nic się nie dzieje, sam musze bić. Da się coś z tym zrobić?

Ten skrypt:

botoflegends.com/forum/topic/938-script-lasthitkillsealer-v32-0801-13/ 

znalazłem dzisiaj, ale minionów mi nie oznacza ;/

9S7gMK0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...