Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia

Gnypek1

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Przecież mieli podobno specjalny serwer więc nie mogło się nic spalić, ja dla przykładu mam laptopa za prawie 4koła, chodzi 7 miesięcy 24/7 i jakoś się nic nie spaliło..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dają nowe aktualizacje a przy tym musieli usunąć konta gdy skończą biały wklei kopię zapasową kont i bedzie online;p.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

moze zadziala ale maja zwyklego stacionarnego wiec nigdy nc nie wiadomo co sie moze stac ^^

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Znawca
Opublikowano

wie ktoś o której insomnia bedzie on bo właśnie pobrałem clienta ; D

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

oto efekt waszych hacków ja wam mowilem ze to nic nie da bo wy jakas luke znajdziecie oni ja odrazu zalatają ... ale hackujcie dalej prosze bardzo team moze jest nieogranienty ale nie banuje za nic wyraznie bylo powiedziane ze nie wolno uzywac hacków i pisac inna czcionka niz standardowa a inni uwazaja ze to jest ban za nic

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Niech to już skończą chce już zagrać dlaczego to już tak długo trwa od wczoraj ; /.

wasnozrobinasygnatura.jpg

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Opublikowano

Czyli większość graczy przestanie grać na serwerze np. ja nie będę zaczynał od nowa.

wasnozrobinasygnatura.jpg

Nick na serwerach:

KrzysiekLDZ

HouseMafia

HouseMusic

Znawca
Opublikowano

na stronie pisze

2rz2k90.jpg

dobra poczekam

tylko mam 1 pytanie

dziś pobierałem od rana przez 3 godz insomnie

i mam pytanie

czy jak on zrobi te aktualizacje to sie pobiorą przez downloader ten co jest w insomni czy od nowa trzeba pobierac??

bo troche sie wkurwilem jak tupobrałem a tu nagle off xDD

Opublikowano

Hmmm... jesli zrobia resa postaci , bedzie to oznaczac upadek serwera - mysle ze 80% graczy z " topki " przestanie grac , bo straca postacie na ktore ciezko pracowali ... Zostana gracze typu Vitron666 jest to typowy NEO kid ktory nic soba nie reprezentuje.... Oblecial wszystkie serwy z ratami 1000... a na serwie podobnym do PLa ... jest niczym ^^ Nie chodzi mi tylko o jego lvl ale o sposob bycia... np. wczoraj wzial pvp z graczem 4FuN , oczywiscie dostal ... pozniej 4FuN byl afk to wielki PRO Vitron666 wzial zemste i pokazal... tylko co ?? .... o czym to swiadczy ??

Znawca
Opublikowano

a odpowie ktos na moje pytanie post x2 up ??

@down

chyba x2 up ?? ;pp

Opublikowano

W folderze z grą masz plik o nazwie "update" klikasz i się aktualizuje

Załączam linka:

http://lipekk24.wrzuta.pl/obraz/6nCktNcFE7I/bez_tytulu

Tym co chcą bardzo grać i już nie mogą wytrzymać na pewno współczuje bo takim trzeba i gwarantuje że sobie dziś nie pograją może najwyżej w późnych godzinach.

Ostatnia aktualizacja trwała bardzo długo.

NIE BĘDZIE RESU CHARÓW OSTATNIO BYŁ TAKI TEMAT NA SERWIE I GM POWIEDZIAŁ ŻE TO NIE WCHODZI W GRĘ.

xDanielxmc chciał bym ci powiedzieć że hacki mają na to wpływ bardzo duży choć zmiana składa też będzie choćby Zonni już nie jest GA, będą musieli wybrać nowego.

doyou.gifdoyoui.png

userbar796471.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...