Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera MuOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że chyba pomylilem dzialy ale pisze na szybko wiec szukam dobrego serwer mu noline exp 1000-2000 lub max sezon2 -3

oraz chcialbym serwer gdzie nie ma tych socketow ponieważ one odrazaja chciałbym pograć na dawnych serwerach mu onlian bez socketow bo to jest chujowe stroi typ z setem Fo i socketami i go nikt nie moze zajebac i gdzie tu sens gry w MuOnline wiec jesli macie jakies serwera gdzie nie ma tych pierdolonych socketow to jak mozecie podac to bede wdzieczny szukalem sam ale nie moge znalesc a jak juz znajde to albo strona nie dziala albo juz serwer padl mam nadzieje pomozecie

Kiedys gralem na LukeMu ale tez pad teraz Admin LukeMu tez stawial serwer ale jakis nie wypal byl wiec prosze was o podanie strony jakiegos serwera i gdzie nie padnie serwer po miesiacu

Bo teraz MuOnline zeszlo na takich ze stawiaja serwer zarobia troche kasy i serwer pada wiec nie wiem po co stawiac serwery wracajac do serwera mu online bardzo wasz prosze bo zalezy mi aby gdzies pograc gdzie normalne sety oraz bronie panuja oraz gdzie potrzeby jest skilll danego gracza nie kurwa jebane sockety i potki wiec mam nadzieje ze pomozecie pozdrawiam

ixPromise moze ktos kojarzy mnie z LukeMu ;)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...