Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyszukiwarką

banek31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie mam pewien problem, jeżeli próbuję sobie wejść na google,youtube,facebook strony wogóle nie działają (w wszystkich przeglądarkach internetowych tak mam) reszta stron działa otóż proszę wszystkich użytkowników o pomoc jak zlikwidować tego szkodnika ?

PS: Jeżeli ten dział nie jest odpowiedni proszę moderatora,administratora o przeniesienie mojego wątku do innego działu

Opublikowano

instalowales ostatnio cos typu v9?

moze masz filtry, twoi rodzice Ci zakladali czy cos ( chyba ze jestes pelnoletni ;P)

przeskanuj system jakims antywirusem i wstaw logi z OTL

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Nikodem2212, ten proces wcześniej robiłem, ale w końcu udało mi się to naprawić jak to zrobiłem ? moją odpowiedzią był plik "hosts", więc "%systemroot%\system32\drivers\etc" w tym folderze znajduję się plik hosts edytowałem ten plik normalnie przez notatnik i tam znalazłem blokadę stron przykład

##Hosts file edit
198.167.139.193 google.com
198.167.139.193 www.google.ae
198.167.139.193 www.google.com.af
198.167.139.193 www.google.com.ag

Jak widać jest tutaj blokada zmieniłem, to na

127.0.0.1 localhost # ::1 localhost

I teraz wszystko jest ok :) Nikodem2212, za to, że przyłączyłeś się rozwiązania problemu "LIKE" prawdopodobnie blokadę spowodował hack do gry :)

Rozwiązano problem można już zamknąć wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...