Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak działa pobieranie statystyk na np. Lolking.net?

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają dostęp do naszych profilów, przecież pokazują tam 10 ostatnich gier (Tak, jak w kliencie gry), oraz statystyki takie, jakie widzimy my w kliencie.

Aby otrzymać dostęp do lolkinga trzeba zmienić nazwę rune page, a więc...

Opublikowano

prościej to co masz u siebie w profilu jest czysto nie zabezpieczone xD , zabezpieczone jest to jakie masz postacie , skiny , ile rp /pz i inne czyli dane konta.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Niestety wasze wypowiedzi mało mi rozjaśniły. Ja to wszystko wiem. Wiem że mają dostęp do naszych profili.Właśnie o to mi chodzi skąd pobierają te dane i w jaki sposób? Jaki mają mechanizm czy w jakiś sposób uzyskują to z klienta czy bezpośrednio biorą informacje z serwerów... biorąc pod uwagę że staty aktualizują się na bieżąco.

Opublikowano

Niestety wasze wypowiedzi mało mi rozjaśniły. Ja to wszystko wiem. Wiem że mają dostęp do naszych profili.Właśnie o to mi chodzi skąd pobierają te dane i w jaki sposób? Jaki mają mechanizm czy w jakiś sposób uzyskują to z klienta czy bezpośrednio biorą informacje z serwerów... biorąc pod uwagę że staty aktualizują się na bieżąco.

Jesli myslisz, ze uzyskasz odpowiedz na takie pytania z tego forum to sie grubo mylisz, to tak, jakbys pytal jak dziala komputer dzieci z afryki. Jesli masz takie pytania, polecam napisac poprostu ticketa do supportu, jesli chłopaki tam wiedzą, to ci być może powiedzą, ale raczej cie oleją i napiszą ci że nie udzielamy takich informacji. Możesz też napisac do Lolkinga, ale oni ci nigdy w życiu tych danych nie podadzą, bo jak to sie mówi, dobry kucharz nie zdradza przepisów? Czy jakoś tak, w każdym razie nie dowiesz sie tego na tym forum.

@topic

Właśnie o to mi chodzi skąd pobierają te dane i w jaki sposób?

Pobierają dane z lola za pomocą internetu.

To jest moja odpowiedz, tyle odpowie ci każdy użytkownik tego forum w bardziej lub mniej rozwiniętym stopniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...