Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automatyczne robienie dungeona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy możliwe by było zrobić cheata, który automatycznie robiłby dungeona?

Klikałby na NPC, przenosiłby się, chodził w wybrane miejsca, używał pelerynek - zwabiał moby, ubijał je na np. WH,

zbierałby drop, po określonym czasie wychodziłby, teleportowałby się na daną lokacje - pierścieniem, klikałby ponownie na MPC i tak w kółko.

Czy takie coś byłoby możliwe i czy ktoś potrafiłby to zrobić oraz miał do tego chęci?

Polecą lajki, pozdrawiam.

123

Opublikowano

Może nie znam się zbyt na cheatach, ale nie.

Dlaczego nie? Co byłoby tutaj nie możliwe do zrobienia?

123

Opublikowano

Skoro pytasz co by było niemożliwe, czyli uważasz że takie coś jest możliwe. Więc właśnie sam sobie odpowiedziałeś.

Nie wiem czy kiedykolwiek powstał cheat który miał w sobie tyle funkcji. Tu klikanie, tu bieganie, tu dropienie, tu podnoszenie, potem log.

Tak jak mówię nie znam się zbyt na cheatach, ale dla mnie to jest nie możliwe.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Skoro pytasz co by było niemożliwe, czyli uważasz że takie coś jest możliwe. Więc właśnie sam sobie odpowiedziałeś.

Nie wiem czy kiedykolwiek powstał cheat który miał w sobie tyle funkcji. Tu klikanie, tu bieganie, tu dropienie, tu podnoszenie, potem log.

Tak jak mówię nie znam się zbyt na cheatach, ale dla mnie to jest nie możliwe.

Klikanie - skonfigurowany autokliker.

Bieganie - raczej rzeczy możliwa do wykonania, automatyczne przemieszczanie jest choćby w expbotach.

Dropienie - autopickup na wybrane itemy.

Log - tutaj także można zrobić to autoklikerem oraz późniejsze zalogowania także.

Jak dla mnie, jest to teoretycznie możliwe, ale czy byłoby ktoś, kto podjąłby się zrobienia czegoś takiego na wybrany dungeon na wybranym serwerze?

123

Opublikowano

Up tez o nim pomyslalem . Moze napisz do niego pw czy by sie podjal takiego zadania xD

Moze ktos zrobi takiego haka ale popraw "MPC" na NPC - Non Player Character . Jak dungeon jest jakis wymyslny bardzo to trzeba napewni ludzi do pt . To sama raczej tego nie zrobi postac . Chyba ze zrobic pare postaci i moze buff i dodasz do pt ;p Moje zdanie jest takie ze mozna takie cos zrobic ale ... to nie bedzie prosta sprawa ;p

BUM

Opublikowano

Up tez o nim pomyslalem . Moze napisz do niego pw czy by sie podjal takiego zadania xD

Moze ktos zrobi takiego haka ale popraw "MPC" na NPC - Non Player Character . Jak dungeon jest jakis wymyslny bardzo to trzeba napewni ludzi do pt . To sama raczej tego nie zrobi postac . Chyba ze zrobic pare postaci i moze buff i dodasz do pt ;p Moje zdanie jest takie ze mozna takie cos zrobic ale ... to nie bedzie prosta sprawa ;p

Chodziło mi o dungeon pole na DivineWorld.

Napisałem do kammera, zobaczymy co odpisze.

Nie ma nikogo innego, kto by coś takiego potrafił zrobić?

123

Opublikowano

0 szans nie da rady

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Na pewno nie ma kogoś, kto zrobił by to za "lajki"

Eh, no za pewne masz racje, szkoda.

0 szans nie da rady

Da rade, da. Ale musiałby zabrać się za to ktoś naprawdę kumaty w tych sprawach.

123

Opublikowano

I po co takie coś?

W jakim celu? Nawet jeśli by było możliwe, to po co taki program komuś?

Chyba po to się gra, żeby GRAĆ i mieć frajdę/radochę , a nie program za Ciebie napierdala.

Rozumując dalej, po co właściwie instalować Metin2?

Po co mam Like'ować na Facebook"u ja może za mnie robić to program?! Po co? Paradoks...

Dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

I po co takie coś?

W jakim celu? Nawet jeśli by było możliwe, to po co taki program komuś?

Chyba po to się gra, żeby GRAĆ i mieć frajdę/radochę , a nie program za Ciebie napierdala.

Rozumując dalej, po co właściwie instalować Metin2?

Po co mam Like'ować na Facebook"u ja może za mnie robić to program?! Po co? Paradoks...

Dziękuje, pozdrawiam.

Eh, nie mam siły do takich ludzi. Jak nie wnosisz nic do tematu, to się nie odzywaj.

Jest ktoś, kto dałby radę takie coś zrobić z danym dungeonem?

/ Proszę close.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...