Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Misje itp

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się zapytać o kilka rzeczy.. mianowicie :

- Czy jeśli dołączyłem do kolejki na misję Wieża czegoś tam (biliśmy na końcu bossa takiego jakby lodowego) i ją zrobiłem - nagrody chyba nie wziąłęm to mogę ją zrobić ponownie? bo lipa.. szedłem tam sporo czasu i na marne bo nagrody jakoś nie widziałem, a misja nadal jest ale do kolejki dołączyłem, czekałem 3 godziny - expiłem przez ten czas i nie ma misji..

- Jaki bonus w ekwipunku jest lepszy dla Człowieka Łotrzyka? Ja mam sporo obrony i dużo szansy na krytyczne uderzenie - praktycznie co chwila krytyk.

- Czy mogę zdobyć jakoś inaczej klucz do szkatułki, którą dropłem z Orka Dzikusa (taki duży i gruby jak Paradisia). Bo gracze mi pisali, że tylko sklep za ZEN..

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

1. Chodzi ci o dungeon? Aby zaliczyć dzienną misję musisz przejść aż do zabicia bossa i wzięcia nagrody jeśli tego nie zrobis nie zaliczy ci, ale wcześniej musisz mieć aktywnego questa.

2. Najważniejsze bonusy to moc, krytyk i ozdrowienie

3. Możesz kupić klucz od innego gracza za złoto lub inną walutę.

Opublikowano

sam się zastanawiałem jak u siebie to zrobić, więc ja mam dużo mocy i krytyka z kolei obrony mam mniej więc nie wiem jak jest najlepiej, może wypowie się ktoś kto jest bardziej doświadczony :)

Opublikowano

sam się zastanawiałem jak u siebie to zrobić, więc ja mam dużo mocy i krytyka z kolei obrony mam mniej więc nie wiem jak jest najlepiej, może wypowie się ktoś kto jest bardziej doświadczony :)

Zależy czy zamierzasz grać na PvP czy PvE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...