Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drugi skin do?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, załóżmy że mam skina już do Dravena Gladiator i Hecarima Żniwiarza.

Jak miałbym kupić drugą skórkę to do kogo?

Kolega mówi, że lepiej do Hecarima bo Żniwiarz jest chujowy, a Draven Gladiator jest ok.

Do kogo wziąć drugiego skina?

Mam na myśli tego Krwawy Rycerz Hecarim albo Gladiator Draven

Nie piszcie mi, że po co 2 skiny do 1 postaci.

Opublikowano

"Gladiator Żniwiarz."

Bierz żniwiarza Dravena
Ma fajny morczny głos i ładnie i estetycznie wygląda. Lecz imo nie wydawaj teraz kasy na LoL'a są wakacje można te pieniądze inaczej zainwestować.

Opublikowano

@2UP

Nie ja wydaję tę kasę + sorry za faila ;)

Chodzi mi o waszą opinię. Mi się oba podobają i oba będę później czy wcześniej miał.

Opublikowano

Nie rozumiem, skina do Gladiatora? Jeżeli Ci chodzi o to że masz skina do Dravena i Hecarima i chcesz kupić jeszcze jeden i nie wiesz do kogo to polecam Dravena Żniwiarza, ma fajnie zmienione animacje na niebiesko, ma owalne ostrza wyglądające jak 2 kosy i jest lepszy niż każdy skin Hecarima według mnie.

Opublikowano

Ja bym nie brał żadnego, bo moim zdaniem masz najlepsze skiny do tych champów :)

Jeżeli już bym musiał to na Twoim miejscu wybrałbym Dravena Żniwiarza, bo ma całkiem fajne animacje i zmieniony głos (chociaż moim zdaniem Gladiator i tak jest lepszy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...