Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spear Vs Glavier

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam do was pytanie gram na serwerze pvp (Creddy online server 2 ) na którym licza sie pvp i FTW na expienie nie ma co patrzec na uniqach tez mi nie zależy a wiec dumam sobie zrobic chinola Albo Glaviera albo Nukera Spear który z nich bedzie lepsza kosa w pvp i FTW i dlaczego ? jak polecicie mi speara to robic jakas hybrydke czy normalnie full int (Cap na serwie 110)

Z góry dziękuję

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niech mi nikt nie mowi ze jeden build jest jakos super slabszy od drugiego na pvp bo do 11D buildy sa w miare zbalansowane ( oprocz warlocka ). Po 1 kazdy build jest dobry jesi sie nim umi grac. Po 2 kazdy build jest dobry jesli sie ma dobry set. Osobisicie chary z drzewkiem heuxal sa moimi ulubionymi postaciami szczegolnie glaiverzy ale spear jest u mnie na 2 miejscu.

przykład mojego filmu pvp nukerem full int z fire. Naprawde nuker jest taki slaby na pvp ?

a tu film z 11D Glaiver vs glaiver. Dowod na to ze sam build nie da nam wygranej ( jak widac koles uzywa buga przeciwko mnie a mimo to nie potrafi mnie pokonac).
Opublikowano

Jezeli chodzi o 20 cap to taki build

Hekusal 110/Cold 20/Lightning 90/fire 110
Dobry do expa, bardzo duzo życia, wytrzymały, polecam.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Spear full int lub hyb jest kotem na pvp 1 na 1 :)

Glavier jest za to lepszy na mass pvp :)

Lecz żaden z tych build nie ma szans z rogalem,warriorem,lockiem "ofc" w tym samym eq :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...