Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warrior czy dk ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was !

Chciałbym was prosić o rady i ogólne informacje o tych klasach gdyż nie wiem którą w końcu wybrać, wcześniej grałem tym i tym i miło się grało obydwoma ale nie mogłem się zdecydować czym grać dalej. Miło by było usłyszeć coś nie coś o obydwu...

2wsk.jpg

Opublikowano

3.3.5... & przy okazji 4.3 bo na tym patchu też czasami pogrywam

pveee zawsze i wszędzie /ale itak postać pod kierunkiem pvp

2wsk.jpg

Opublikowano

dual wield nie dla mnie jest stworzony , poza tym słynne frost strike potrzebuje bardzo dużej ilości rp -.0

nikt już się nie wypowie ;f?

2wsk.jpg

Opublikowano

W 4.3 patchu (bo na tym aktualnie gram) polecam Ci zrobić DK. Szczególnie Frost byłby dobrym wyborem, jednak Unholy też ładny dps potrafi wycisnąć. W obu patchach DK jest op, jego dmg jest zawsze duże... Warrior też jest dobry, jednak, gdyby porównać obie te klasy z tym samy gearem to wygrałby prawdopodobnie DK jeśli chodzi o dps. :)

Opublikowano

A mam jeszcze 1 pytanko, w przypadku 3.3.5a

Jak wiemy istnieje coś tak niesmacznego jak warrior prot, co bardziej niesmacznego warrior prot używany w pvp, w tym patchu że tak się wyrażę ''skuteczniejszy'' będzie dk unh na niego - przynajmniej tak mi się wydaje czy war arms też ma podobne szanse ??

2wsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...