Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworze muzyke, oceńcie ;)

Paweloxz2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział ciołku ! Idz do fan arta albo co....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nazwa tematu : Tworze muzykę , ja tu widzę wykorzystaną muzykę przez innych producentów a to co zrobiłeś to skleiłeś gotowe utwory w jedną całość która trwa 15 minut czyli tzw SET + do tego brak przejść tylko zwykły backspin w virtual DJ dodając jeszcze wykorzystanie utworów Electro House i Disco polo :D. Popracuj nad przejściami , doborem muzycznym i może wtedy wyjdzie coś lepszego bo jak na chwilę obecną nie ma co tu oceniać .

Opublikowano

Nie zbyt mi się podoba, ale to są gusta. Dla nie których może się podobać, dla nie których nie, także ;)
Rób to co lubisz dalej, a praca będzie bardziej owocna :- )

Opublikowano

Ćwicz, słuchaj dj'a lamparda (wdłg. mnie najlepszy z polski) i ucz się od niego. Możesz też popytać go na pw o pewne rzeczy, na pewno odpisze i Ci pomoże - pod warunkiem, że będziesz pamiętał o ortografii ;).

21515.jpg

Opublikowano

Straszne Dno ... A w ogóle nie ten dział w Fan Arcie się dodaje własne prace ..

Ta niestety jest porażką, ćwicz :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tego w ogóle nie da się słuchać 8S

Składanka najgorszych tonów.

Wzoruj się na kimś, bo jak na razie, to nie jest najlepiej ;d

Opublikowano

Chujowe, kurwa ludzie zanim coś wypuścicie to poczekajcie z tydzień i po tygodniu sprawdźcie to co zrobiliście bo ja na waszym miejscu to bym kurwa dramaty przeżywał...

Opublikowano

Ten temat powinien się nazywać sklejam muzykę, a nie tworze... Tak jak ludzie wyżej dnoo. Ale jak poćwiczysz to może coś z tego będzie. Masz na zachęte like

1375193663-U933511.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...