Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który tel lepszy ( SZYBKO )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej LG SWIFT L5, chociaż gdybym ja miała wybierać z bardziej rozszerzonej półki wybrałabym samsung galaxy s4/s3 moim zdaniem to bardzo dobry telefon, osobiście go posiadam więc mogę polecić ;)

Opublikowano

LG Swift L5, ale jeśli masz pieniądze, to kup Samsung Galaxy S2/3/4. Jeśli nie masz pieniędzy, to weź abonament na Samsung Galaxy S3 Mini w Plusie. :)

AxeePL.png

Opublikowano

Dlaczego l5 w parametrach Huawei lepszy . jeszcze do wyboru mam : Alcatel one touch , Xperia E , Galaxy Y

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

No to wybór pomiędzy xperia e i l5. Xperia ma nowszego andka,a l5 ma ics( od czego jest xda?).

Opublikowano

bierz xperia e, lg to badziewna firma, wiem bo testowałem całą rodzinę L i przy głupich sprawach są ściny systemów, alcatel - nazwa mówi sama za siebie tak samo ja chujałej xD
galaxy - tutaj można się zastanawiać ale to już upodobania softa, nic więcej. czy ci się podoba czy nie

Opublikowano

@tapne

Co? LG razem z Google wyprodukowało Nex'a 4 którego mam i jest zajebisty.

@Fev.

S4 to gówno, bo się zacina. Jest to wina "wieku dziecięcego". S3 jest okej ale użytkownik próbuje wybrać w L5 / HUJALEJ

@topic

Xperia, L5 i Y mają wyś. TFT stare które mają słabe kąty widzenia. Tutaj tylko Alacten One Touch, IPS TFT, najwydajniejszy, największa rozdzielczość oraz najwięcej ma ramu.

@reszta

Jeśli się nie znacie proszę nie wprowadzajcie użytkownika w błąd.

WYSUANE ZE STAREGO LAPTOPA TATY xD

PMK3yt4.png

Opublikowano

Więc który wybrać LG odpada ,

Najlepszy chyba alcatel, sony , galaxy

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

LG Swiftw L5 vs Huwaei Ascend Y300 vs Sony Xperia E

Ostateczny pojedynek.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

L5 ma stary wyświetlacz TFT, system ICS, 800mhz i 512 mb ramu, Huawei ma wyświetlacz IPS TFT, system Jelly Bean, 1GHz i 512 mb ramu. xperia E ma straszne kąty widzenia, zwykły TFT, 1ghz i 512mb ramu no i gównianą rozdzielczość tak samo jak L5. Z tego pojedynku najlepszy Huwaei Ascend Y300 ale brałbym Alactela One Touch.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...