Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualizacja.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj przyszedł do mnie BF3, zainstalowałem, aktywowałem grę, ale niestety muszę ściągnąć aktualizacje która ma 6,5GB, a ściaga mi z prędkością 250 kb/s - Nie moge grać na multiplayer, tylko na singlu jak przejde w tryb offline. Nie da się jakoś zagrać na MP, bez ściągania tej aktualki?

Jeszcze jeden problem. Gdy gram gra mi się zacina, a mam bardzo dobry komputer, sterowniki aktualne wszystko aktualne

Co zrobić?

Opublikowano

Przeczyść system CCleanerem jak masz ściny, odkurz komputer w środku, może się obciążą.

Jak nie pobierzesz tej aktualizacji 6 gb nie zagrasz za nic na multi

Opublikowano

Niestety nic to nie dało. Ram 8gb procek intel core i5 3.10 GHz karta graficzna GeForce GT 630 2gb. Windows 7 64-bity

A na najmniejszych detalach słabo działa.....

Opublikowano

Niestety nic to nie dało. Ram 8gb procek intel core i5 3.10 GHz karta graficzna GeForce GT 630 2gb. Windows 7 64-bity

A na najmniejszych detalach słabo działa.....

Hah dziwisz sie? Masz karte graf nadajaca sie do grania w Mario w HD. Seria kart GT XXX to sa typowe biurowce nienadajace sie do gier. Zmniejsz rozdzielczosc do 1024x768 i ustawienia na low. MOZE da rade wydusic te 30 klatek

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Hah dziwisz sie? Masz karte graf nadajaca sie do grania w Mario w HD. Seria kart GT XXX to sa typowe biurowce nienadajace sie do gier. Zmniejsz rozdzielczosc do 1024x768 i ustawienia na low. MOZE da rade wydusic te 30 klatek

No to ciekawe, dlaczego ja z tą grafiką SP przechodziłem bez lagów. Nawet medium próbowałem, ale lekkie klatki były.

Pobieraj te aktualizacje, jeśli w ogóle chcesz pograć.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Karte graficzną mam dobrą, co ty pierdolisz??

Serio twierdzisz ze masz dobra? Widac jak bardzo obeznany jestes w swiecie komputerow ;) Na SP jeszcze pograsz ale na MP beda "lagi" ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

No to ciekawe, dlaczego ja z tą grafiką SP przechodziłem bez lagów. Nawet medium próbowałem, ale lekkie klatki były.

Pobieraj te aktualizacje, jeśli w ogóle chcesz pograć.

SP ma DUZO MNIEJSZE wymagania od trybu MultiPlayer

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...