Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co mam zrobić?

danon34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie lubie miec samochodów w swoim garazu ja lubie jak mam tylko jeden nie pytajcie czemu tak mam ale moze przjdzmy do setna czy oplaca mi sie sprzedac roadstera i miure concept zeby kupic Porsche gt2 ja myslicie? czy poczekac moze lepiej na rotacje i wtedy kupic jakies lepsze autko? prosze o pilna pomoc!!!!!Pozdrawiam

Opublikowano

Dziwny jestes z tym jednym autem w garażu ale według mnie nie odpłaca sie kupowac porsche jak masz roadstera, bo Roadster to mistrz klasy A nie wiem jak tam Miura bo puki co nie mam okazji jej przetestowac :/

Opublikowano

wiem ze jestem troche dziwny ale nie wiem czemu juz tak mam ale moze sprubuje to zmienic ale ja spyszalem ze gt2 jest niby lepsza od roadstera to prawda

Opublikowano

wiem ze jestem troche dziwny ale nie wiem czemu juz tak mam ale moze sprubuje to zmienic ale ja spyszalem ze gt2 jest niby lepsza od roadstera to prawda

Jeśli chodzi o prowadzenie to tak, da radę GT2 wygrać z Roadsterem na krętych trasach.

Nie polecam sprzedawać Miury Concept, bo to naprawdę bardzo dobry wóz i chyba jeden z najlepszych w klasie A.

Miałem już okazję go przetestować i prowadzi się bardzo dobrze, chyba nawet lepiej niż GT2, osiągi też są świetne.

Po zatym nie wiadomo czy ten wóz będzie jeszcze kiedykolwiek możliwy do kupienia więc nie radzę sprzedawać.

Opublikowano

A co Ci wadzą te samochody w garażu? :)
Nie wiem czy jest sens czekać do następnej rotacji, gdyż nic lepszego od Porsche czy Murcielago nie będzie, co może z nimi konkurować w klasie A?

Opublikowano

Witam nie lubie miec samochodów w swoim garazu ja lubie jak mam tylko jeden nie pytajcie czemu tak mam ale moze przjdzmy do setna czy oplaca mi sie sprzedac roadstera i miure concept zeby kupic Porsche gt2 ja myslicie? czy poczekac moze lepiej na rotacje i wtedy kupic jakies lepsze autko? prosze o pilna pomoc!!!!!Pozdrawiam

Nieopłaca ci sie sprzedawac tych aut gówno zanie dostajesz a roadster jest lepszy niz porsche jedynie porsche moze ciupke lepsze na proste ale niesprzedawaj tych aut zostaw je lepiej juz by "rdzewiały" niz selnąc dilerowi za 2 grosze tyle zmojej wypowiedzi :P

Opublikowano

Dziwny jestes z tym jednym autem w garażu ale według mnie nie odpłaca sie kupowac porsche jak masz roadstera, bo Roadster to mistrz klasy A nie wiem jak tam Miura bo puki co nie mam okazji jej przetestowac :/

roadster to co przepraszam ? ..... NISMO I 997

Opublikowano

A co Ci wadzą te samochody w garażu? :)

Nie wiem czy jest sens czekać do następnej rotacji, gdyż nic lepszego od Porsche czy Murcielago nie będzie, co może z nimi konkurować w klasie A?

BMW M3 GTS już było za IGC, a ono spokojnie może konkurować z nimi, być może dadzą jeszcze Nismo lub Porsche Carrera 991 S (chociaż to nie wiem czy mas z nimi szanse ale fajnie wygląga) bądź 997 ale ją wątpię żeby kiedykolwiek dali za IGC
Opublikowano

Moj kolegaa dokladnie tak samo ;) Tylko rtrx, reszte sprzedaje ;x

Wg mnie tak. Mozesz je sprzedac i kupic GT2. Co do rotaxji to nigdy nie wiadomo jakie zlomy dadza wiec wiesz ;x Mozesz poczekac.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...