Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] X360 Slim

Kwaseq16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Planuję zakupić Xbox'a 360 slim używke i z tego względu, iż pierwszy raz będę miał Xbox'a i jestem w sprawach związanych z Xbox'em zielony to mam do was kilka pytań.

1. Czy idzie jakimś sposobem pobraną grę wrzucić na pendrive / dysk przenośny i odpalić ją na X360? Jeżeli tak to w jaki sposób?

2. W jaki inny sposób można odpalić pobrane gry na Xbox'ie?

3. Jaką wersję Xbox'a polecacie? Jaka jest najmniej awaryjna?

I mam też prośbę do was, jeżeli ktoś się zna na Xbox'ach to prosiłbym o wyszukanie dla mnie jakiegoś do 450zł. Wiem, że nie jest to duża kwota, ale na pewno się coś znajdzie ;)

Oczywiście za pomoc polecą lajki.

Pozdrawiam Kwas

Opublikowano

To ja wiem :D A czy da się przerobić tak by odpalały gry bezpośrednio z dysku przenośnego? Czy trzeba na płytki nagrywać?

@Edit A tego Xbox'a co podesłałeś będę licytował ;P

Opublikowano

To ja wiem :D A czy da się przerobić tak by odpalały gry bezpośrednio z dysku przenośnego? Czy trzeba na płytki nagrywać?

@Edit A tego Xbox'a co podesłałeś będę licytował ;P

Da się tak przerobić. Tylko taka przeróbka jest o wiele droższa ( Około 200zł ) i jej wadą jest brak xbox live.

Do 450zł raczej nie znajdziesz dobrej konsoli z RGH.

Lecz jeśli nie masz zamiaru grać multiplayer na piratach, to na twoim miejscu dozbierałbym z 150zł i kupił używaną konsolę z RGH.

Opublikowano

Na multi nie będę grał. Przed chwilką sprawdziłem ile kosztuje montaż RGH i wydam tyle samo pieniędzy jak kupie Xbox'a bez RGH i później zamontuje, czy też kupie z RGH o 150zł droższego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie, zakupiłem Xbox'a 360 slim z dyskiem 250gb i 2 padami. Na dysku znajduje się kilka gier lecz żeby je odpalić potrzebne są płyty. Idzie to jakoś ominąć i grać w gry bez płyty?

Opublikowano

Witam ponownie, zakupiłem Xbox'a 360 slim z dyskiem 250gb i 2 padami. Na dysku znajduje się kilka gier lecz żeby je odpalić potrzebne są płyty. Idzie to jakoś ominąć i grać w gry bez płyty?

Jeśli masz przeróbkę napędu LT, to nie da się. Musisz mieć płyty.

Opublikowano

A konsola z RGH nie odpali gry bez płyty?

@Edit

Gra zainstalowana na dysku nie wystarczy?

Opublikowano

A konsola z RGH nie odpali gry bez płyty?

@Edit

Gra zainstalowana na dysku nie wystarczy?

Konsola z RGH odpali grę bez płyty, ale nie taką jak ty masz zainstalowaną na dysku.

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać na piratach to musisz mieć przerobioną i wtedy z dysku da się odpalać : ) ale lepiej na płytki nagrywać : ) I najlepsza jest Slim bo jest mało awaryjna i ma lepszy układ chłodzenia ;D

Opublikowano

1. nie

2.jak chcesz tak najlepiej przerób xboxa

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...