Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nowym Lamborghini Miura Concept?

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Piszcie tutaj co sądzicie o nowym Lambo z kodu ;)
Moim zdaniem auto zajebiste!

Oceny :D

- Przyspieszenie: 4 / 5

- Nitro: 4+ / 5

- Sterowność: 4 / 5

- Nitro 4+ / 5

- Katapulta: 5 / 5

- OGÓLNA OCENA: 4+ / 5

Wiem, że katapulty zazwyczaj się nie ocenia ale jak ją odpaliłem to działa chyba lepiej niż nitro :O

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Moim zdaniem również autko jest wspaniałe :D Wydawało się, że jak za 1 mln lików powinno być coś lepszego, a tu jednak okazuje się, że ten samochód jest bardzo przyjemny(z mojego punktu widzenia ) :).

Opublikowano

A ja oceniam tak ze nie moge tego odebrac pisze ze kod zostal wykorzystany.........

W takim razie pisz do supportu... Powinni coś zaradzić.

A właśnie... W ogóle sprawdzałeś u Dilera samochodów zakładkę prezenty? Bo tam powinien być.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Wóz naprawdę bardzo dobry, z pewnością jest w czołówce klasy A.

Prowadzenie ma jedno z najlepszych w klasie, osiągi również są bardzo dobre.

Naprawdę jestem mile zaskoczony.

Opublikowano

Wynagrodzili nam wczorajszy nieudany kod od Rosjan.

- Przyspieszenie: 3,5 / 5 (na początku odstaje od innych aut)

- Nitro: 4 / 5

- Sterowność: 5 / 5

- Katapulta?: ? / 5 (nie umiem ocenić, jak każda inna)

- OGÓLNA OCENA: 4 / 5

Ogólnie duży plusik. ;)

Opublikowano

- Przyspieszenie: 3,5 / 5 (na początku odstaje od innych aut)

- Sterowność: 5 / 5

- Katapulta?: ? / 5 (nie umiem ocenić, jak każda inna)

- OGÓLNA OCENA: 4 / 5

Ogólnie duży plusik. ;)

Też jakoś tak nie umiem ocenić katapulty... ale tutaj ona jest jakaś ''inna''. Działa jakby lepiej :D

tak jak pisałem. Mam wrażenie, że ta katapulta daje większego kopa niż nitro :D

Opublikowano

Autko naprawdę godne uwagi choć mam pewną prośbę Proszę o nie tuningowanie tego klasyka bo oryginalny wygląda wspaniale a takie dodatki jak koła, neony czy szyby naprawdę zepsują to piękne auto. Nawet zmiana lakieru to zbrodnia.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

@Up

Tak dla ścisłości, to auto to nie jest klasyk, wyprodukowano je w 2006

To auto nie jest złe, ale jak dla mnie najlepsze też nie jest - mocny średniak który może konkurować z najlepszymi z A

Opublikowano

Przecież oni to właśnie sobie tak uknuli... Po co mieliby dawać kody na dwa samochody (na stałe), skoro najpierw można dać jakiś kicz za który każdy będzie na nich cięty, po czym dla obniżenia emocji dać dzieciakom coś co sprawi im troszkę radochy (EA naprawdę sprytnie i chytrze pogrywa). Najlepsze w tym wszystkim jest to, że rosyjscy koordynatorzy rozpoczynając tą całą swoją akcję z "lajkami" zapewniali, że nagrodami za przekroczenie wyznaczonych przez z nich granic będą kody na samochody, które "zakwaterują" się w naszych garażach na stałe. Jak widać obietnicy nie dotrzymano.

Odnośnie tego Lamborka... Do najgorszych to on nie należy i muszę przyznać, że mnie nieco zaskoczyli wypuszczając kod na taki samochód.

Opublikowano

jak dalmnie auto ładne ale lepsze na pokaz niz jazde zawolno sie rozpęda zrobiłem go jak narazie do około (720)punktów

ale zawolno sie rozpedza jego największy minus :P

Opublikowano

Ja jestem tym autkiem trochę zawiedziony.

Przyśpieszenie : 3/5
Nitro : 3/5
Sterowność : 4/5
Ogółem : 3.33

Moim zdaniem taki se średniak ;/

Też jakoś tak nie umiem ocenić katapulty... ale tutaj ona jest jakaś ''inna''. Działa jakby lepiej :D

tak jak pisałem. Mam wrażenie, że ta katapulta daje większego kopa niż nitro :D

Napisz o tym książkę.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Autk jest w miare dobre ale tylka nie urywa. Fajnie sie prowadzi, osiagi dosc dobre. A i cieszy oko wygladem ;)

- Przyspieszenie: 3,5/ 5

- Sterowność: 5/ 5

- Katapulta: 4 / 5

- OGÓLNA OCENA: 16,5/20

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Autko naprawdę godne uwagi choć mam pewną prośbę Proszę o nie tuningowanie tego klasyka bo oryginalny wygląda wspaniale a takie dodatki jak koła, neony czy szyby naprawdę zepsują to piękne auto. Nawet zmiana lakieru to zbrodnia.

A ja zmieniłem kolor !! Na pomarańcz lambo.

Co ja zrobiłem !!

EDIt:

W sumie jakie dane ma ten kolor oryginalny bo chciałbym go dać :D

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...