Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ultimate Team na stronie.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś na innej przeglądarce? Masz zainstalowane jakiekolwiek dodatki do google chrome?

Tak, próbowałem na Firefoxie.

Dodatków żadnych nie mam.

Opublikowano

A spróbuj wejść nie przez stronę tylko przez google.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jak przez google? Wpisze w google ultimate team i przejdzie mu dokładnie na ta sama stronę, pomyśl trochę. Spróbuj zobaczyć, czy ta strona Ci działa:

http://www.ea.com/pl/football/login?redirectUrl=http%253A%252F%252Fwww.ea.com%252Fpl%252Ffootball%252Fmyprofile&failed=off

Ta strona też nie działa. Ten sam błąd.

Macie jakieś inne rady ?

+ Jak już piszemy o ultimate team, to mam pytanie. Czy złote kontrakty zawodników jakoś podrożały ? W październiku spokojnie kupowałem po 150, a teraz ciężko za 350 kupić bo schodzą szybko :D

Opublikowano

Spróbuj wejść poprzez bramke proxy, nie blokuje Ci czasem tej strony jakikolwiek antywirus/zapora?

Co do kontraktów to się teraz sprzedają jak bułeczki, ja kupiłem ostatnio kilka za 250 niemniej jednak lepiej otwierać paczki i z nich brać kontrakty jak dla mnie. :D

d28tGcM.png

Opublikowano

Spróbuj wejść poprzez bramke proxy, nie blokuje Ci czasem tej strony jakikolwiek antywirus/zapora?

Co do kontraktów to się teraz sprzedają jak bułeczki, ja kupiłem ostatnio kilka za 250 niemniej jednak lepiej otwierać paczki i z nich brać kontrakty jak dla mnie. :D

Próbowałem wejść przez kilka różnych bramek proxy, ale gdy chcę się zalogować nic się nie dzieje. Po prostu tak jakby nie działał guzik "zaloguj".

Antywirus jak i zapora są wyłączone.

Mógłbyś mi wytłumaczyć jak lepiej otwierać paczki ? Te za 5k się opłaca kupować i mówisz, że tam leci dużo kontraktów ?

+ Mógłby mi ktoś dać linka do strony, gdzie mogę sprawdzić cenę każdego zawodnika ? Pamiętam, że jakąś taką znałem.

Opublikowano

Dobra, mam jeszcze ostatnie pytanie.

Pamiętam, że ktoś mi mówił, że opłaca się specjalnie spadać do drugiej ligi.

Jestem teraz w pierwszej i zaraz zdobędę tytuł 1 ligi, ale dostanę za niego 8k, a w 2 lidze było chyba 10k.

Opłaca się mi specjalnie spaść?

Opublikowano

Jaki w tym jest sens? Będziesz grał i przegrywał mecze by spaść do 2 ligi albo wychodził, a za wychodzenie zmniejsza Ci się ilość coinsów za mecz? Nie ma takiej potrzeby, jak sobie radzisz w 1 lidze to w niej graj.

d28tGcM.png

Opublikowano

Jaki w tym jest sens? Będziesz grał i przegrywał mecze by spaść do 2 ligi albo wychodził, a za wychodzenie zmniejsza Ci się ilość coinsów za mecz? Nie ma takiej potrzeby, jak sobie radzisz w 1 lidze to w niej graj.

Najwyraźniej kolega był za słaby aby utrzymać się w 1 lidze i spadał i mi tak mówił :P

A za zdobycie mistrzostwa w 1 lidze dostaje się Złotą Paczkę Premium, tak ? Bo wygrałem w 1 lidze 7 meczów z rzędu i tym samym zdobyłem mistrzostwo i zdobyłem taką paczkę, więc to chyba za to ? W 2 lidze też się za to dostaje ? I w sezonach offline ?

I jak będę wygrywał dużo to da mi w końcu lepszych przeciwników ? xD Bo na razie to w 1 lidze wygrywam po 7:2, 6:1, 4:0, a nawet nie mam jakiegoś dobrego składu.

Opublikowano

Tak, w sezonach offline również się dostaje. Wydaje mi się, że w każdej lidze zawsze jest paczka jak się ją wygra. (mogę się mylić, dawno w UT nie grałem)

d28tGcM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...