Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Kody promocyjne/Kody startowe.

PanParagraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

W związku z ciągłymi pytaniami odnośnie kodów na złoto/premium do WoT'a. Proponuję w jednym temacie udostępniać kody bonusowe/sposoby jak je zdobyć (tak jak było, np. z AlienWare.), a także kody startowe dla nowych graczy. Oczywiście, żeby uniknąć spamu, będą podawane TYLKO Oferty/Kody typu - "Witam. Mam kod XXX dający XXX, chętnie oddam w dobre ręce." / "Kod zaproszeniowy - xxxxxx-xxxxxx, kto pierwszy ten lepszy". Proszę o podpięcie tematu i każdą prośbę, czy inny post niezawierający kodu/oferty z kodem (lub informacji czy kod został wykorzystany) nagradzać punktami ostrzeżeń !

Pomysł zaczerpnięty z oficjalnego forum WoT'a.

@EDIT

Od siebie : Proszę też o linki w code - [ code] link [ /code] (bez spacji). Pkt. 15 REGULAMINU LOKALNEGO -

http://www.mpcforum.pl/topic/559318-regulamin-lokalny-dzialu-world-of-tanks/
Opublikowano

Był już taki temat.. Nie odpalil. A mody są tacy marudni, ze żadnego tuta dla nowych graczy nie chcą dodać jak były.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

W związku z ciągłymi pytaniami odnośnie kodów na złoto/premium do WoT'a. Proponuję w jednym temacie udostępniać kody bonusowe/sposoby jak je zdobyć (tak jak było, np. z AlienWare.), a także kody startowe dla nowych graczy. Oczywiście, żeby uniknąć spamu, będą podawane TYLKO Oferty/Kody typu - "Witam. Mam kod XXX dający XXX, chętnie oddam w dobre ręce." / "Kod zaproszeniowy - xxxxxx-xxxxxx, kto pierwszy ten lepszy". Proszę o podpięcie tematu i każdą prośbę, czy inny post niezawierający kodu/oferty z kodem (lub informacji czy kod został wykorzystany) nagradzać punktami ostrzeżeń !

Pomysł zaczerpnięty z oficjalnego forum WoT'a.

@EDIT

Od siebie : Proszę też o linki w code - [ code] link [ /code] (bez spacji). Pkt. 15 REGULAMINU LOKALNEGO -

http://www.mpcforum.pl/topic/559318-regulamin-lokalny-dzialu-world-of-tanks/

był taki temat zrobiony przez mnie

Opublikowano

Ma być zamknięty przez takie osoby jak Ty, które nie umieją znaleźć tematu i w nim napisać prośby tylko muszą spamować nowymi tematami? :)

Opublikowano

Sorry za kłótnie ironia losu nie ? .. nie przeze mnie tylko Moderatora i jestem na tym forum w ch*j dłużej niż ty więc proszę cię grzecznie wypieprzaj stąd ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...