Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stycznosc z Mine24.Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam chyba sie skusze na oferte RAM bo jest niezła teraz jak jest promocja - jako że mam mało pluginów to na te 2gb wezmę 30 slotów wyjdzie mi 1 zł za slot :)

Bez reklam fb

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój kolega tam miał ofertę na 6 slotów, mówił że ciągle lagi + opóźnienia, wywala graczy i TPS'ów mało. A kontakt z administracja miał dobry, zapewne przez to że nie mają jeszcze dużo klientów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ogólnie polecam Pukawka.pl, mamt am serwery Minecraft od 2 lat i na prawdę jestem super zadowolny, jak masz większy problem dzwonią na twój nr kom, i pomagają telefonicznie.

Na Craftserve miałem serwer, to po miesiącu zrezygnowałem, ponieważ LAGI, Citizens wywalał błędy, po włamaniu mi się na konto, Administracja odpisała dopiero po 24h że ich włamania nie interesują i nie sprawdzą logów.

mine24.pl nie miałem serwera, usługa RAM ciekawa, ale słyszałem że trochę mają opóźnienia i na 2 GB ram nie postawisz 30 slotów, radzę max 20, 1 gracz = 100MB ram'u.

5255055987.png

Opublikowano

Piękny odkop z Lipca ;)

@Top: Wygląda na porządny hosting. Jednakże OwnServ jest znacznie lepszy i wydajniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...