Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack : HeroZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość , do wszystkiego jest możliwość tylko pierw trzeba umieć , ale nikt ci nie pomoże bo większość nie umie , a jak umie to nie zdradzi.

Opublikowano

Nie. Gra jest flash, przeglądarkowa, wszystko po stronie serwera. Nie wbijesz tam o ile nie połamiesz szeregu zabezpieczeń do bazy danych. Niech cię Bonzo dopomoże, bo raczej nikt tutaj nie ma ochoty na takie zabawy

846331404756772371599.jpeg
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Możesz się wkraść do bazy danych, lecz wymaga to już trochę umiejętności, bo zabezpieczenia mają niezłe ale nikt tego nie zrobi bo gdyby to zrobił to posiedziałby za to zdrowo w więzieniu. Tyle ode mnie. Pozdrawiam ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ja to powiem z własnego doświadczenia. Do Hero Zero nie ma cheatów. Do gier Flash są oni tylko nie wiedzą. Ponieważ , takie gry mają wszystko po stronie serwera. Są tylko 2 sposoby. Włamanie do bazy lub znalezienie luki w cliencie(Taka gra na gry.pl (chyba nadal jest) dało się cheat engine zmienić i za prace zamiast np 2$ dostawałeś 999 mln$. (Tak to Flash była)). Lecz Hero Zero to gra na , której są bugi. Narazię nie znajdziesz do niej cheatów. (Dawno w to grałem , lecz kolega gra i nic nie ma.)

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...