Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie

bfheroes97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie dotyczące broni,oraz postaci.

*Jakie bronie polecacie mi do strzelca NATIONAL .
*Jakie bronie polecacie mi do żołnierza NATIONAL.
*Jaką postać wybrać żołnierz czy Strzelec - tutaj chodzi o to,który jest lepszy lub którym jest więcej frajdy z gry.

Dzieki za pomoc. :))

Opublikowano

Tia, żadna postać nie jest naj. Osobiście polecam strzelca, bo ma dużo hp i fajne skille( można robić RJ z rpg xD). Ale też żołnierz niczego sobie, ma kozackie bronie typu ak-47 i dobre pistolety. W strzelca mniej włożysz w bronie, a tyle samo w ubrania, co u żołnierza. Masz tu mój profil( gram tymi profesjami) http://www.battlefieldheroes.com/pl/heroes/851001908.

Jednak jeśli chcesz grać żołnierzem, to kup dzisiejszą ofertę dnia m16 i poza. Potem czekaj na pistolet w promocji za 999F i ubranka ^^^.

Opublikowano

No ok ,chyba się przekonałem do strzelca.

Jakieś bronie polecasz nie patrząc na ceny .?
np :
Uber plecodrap

lub

PKM

I jeszcze jedno moje pytanie czy to się czymś różni czy tylko ceną (BAZUKI) :
Stylowa Panzerpięć Fausta (3000VP) lub (2279 Found's) obrażenia duże.
Ogień Drake'a (3899Found's) - Obrażenia bardzo duże (wiem tylko,że tutaj się pociski od ziemii odbijają.)

Opublikowano

Uber Plecodrap/ Kradziony Super Gnatogryz Berniego( Uber Wspaniałość Wolfganga to to samo).

Wydaje mi się, że lepiej jednak kupić rpg za 300vp, bo ta uber wersja różni się dźwiękiem,krytykiem. A Ogień Drake to broń tylko na piechotę.

No i ubranka

Opublikowano

Według mnie Żołnierz jest o wiele lepszy sam nim gram z kradzionym m-16 i dobrze się sprawuje. Żołnierz jest ogólnie postacią dla początkujących (według mnie) bo ma apteczke i ogniste naboje co mogą podpalić przeciwnika. Nieraz rozwalałem przeciwnika dzięki tej umiejętności bo działa nawet kiedy umrzesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...