Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Wygląd/Silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam wyglądu/silnika jak mają strony np. serwerów Metin2. Mógłby ktoś mi podesłać link? Poradnik?

53289.png

Opublikowano

Czyli, że Mam wgrane mybb, podmieniam pliki co są, wgrywam też layout co jest w tym silniku i gotowe?

Nie chodziło mi konkretnie o taki silnik metina... Normalny silnik do strony takiej nie forum.

53289.png

Opublikowano

To w końcu chodzi Ci o CMS dla strony czy forum, bo to dwie różne sprawy.. Jeśli chodzi o skin, dla MyBB nie ma skina Metin2.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć forum i stronę serwera. To zrób pod domenę przykładowo promt2.pl, a forum z domeną forum.promt2.pl. Na promt2.pl zainstaluj ten silnik co podał użytkownik wyżej, a na forum.promt2.pl MyBB, będzie łatwo ponieważ hosting stworzy oddzielne katalogi dla obu domen.

Opublikowano

Ehhh... nic nie rozumiecie, niechce forum, chce mieć taką strone z np. Informacjami, dodawaniem newsow itd. a nie forum. pisalem tylko ze np. wyglad taki jak na stronach mt2. Chodzi mi o CMS dla strony bardziej.

53289.png

Opublikowano

Ehhh... nic nie rozumiecie, niechce forum, chce mieć taką strone z np. Informacjami, dodawaniem newsow itd. a nie forum. pisalem tylko ze np. wyglad taki jak na stronach mt2. Chodzi mi o CMS dla strony bardziej.

Siemanko, szukam wyglądu/silnika jak mają strony np. serwerów Metin2. Mógłby ktoś mi podesłać link? Poradnik?

Wordpress.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...