Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwne ikony w too many items

Pawlosx1160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu powiedz po co reinstalowac minecrafta skoro mod działa, ściąłem go z oficjalnego forum minecraft.

Mod loadera nie mam wgranego, a pliki z tmi wrzucać do jar. w folderze versions, czy całość do folderu mods?

Opublikowano

a po to, że nie masz texturek modu jakbyś nie zauważył... Czasem mają problemy a ja podałem Ci nieoficialne źródło... zawsze mody z tej str pobieram (akurat link jest mirrorem z "tej" str) jaka to str - nie moge podać... Wgraj modloadera. Instalujesz tak jak na mc 1.5.2 PS. Wgraj mody MagicLauncherem (i nim uruchamiaj grę. Launcher prem/nonprem) aby wykluczyć problemy z launcherem

i spróbuj grę na F11 włączyć (pewnie nic nie da)

Opublikowano
Instalujesz tak jak na mc 1.5.2
Wtedy mody w góle nie działają..

po to, że nie masz texturek modu jakbyś nie zauważył.

omg tekstury do tego moda znajdują się w paczce z nim, tj plik tmi.png.
Opublikowano

rany... a pobierz jeszcze raz... chodzi mi o to, że trexturki nie są wczytywane.. na 1.6 jeszcze nie siedziełem bo jestem zacofany/na wkacajach xD

Opublikowano

@uвer dzięki, wreszcie jakaś sensowna odpowiedź.

Pobierz magicLaunchera ale używaj czystej wersji minecraft'a (bez modów itp... taka po F.U)

Nie chcę czytego tylko z modami, więc nie spamuj tu bo nie pomagasz a tylko posty nabijasz.Temat można close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...