Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Połączenie Iphone z Winamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, siostra kupiła Iphone 5 i żeby wrzucić piosenki, obrazy na niego potrzeba program przykładowo Winamp. No i podłączam tel do komputera, ale winamp go nie wykrywa a moją nokię tak. Nie wiem co jest grane, zainstalowałem wtyczkę ml_ipod oraz próbowałem przez iTunes.

Opublikowano

Ale można też przez inne programy. Widzę z Ciebie też dobry i zapewne wszystko ci ładnie śmiga. Pisze przecież, że jak podłączam do nie wykrywa urządzenia a Ty widocznie masz problem z czytaniem -.-

@@ Nie odpisuj najlepiej jak sam nie ogarniasz .. Coś ci się role pojeb***

Opublikowano

Najprostszy sposób to instalacja iTunes jak radził kolega Great White i w iTunes przeprowadzenie synchronizacji po uprzednim wskazaniu folderów docelowych z plikami do wgrania. Trzeba pamiętać że z poczciwym iTunes na komputerze instalują sie również sterowniki potrzebne do OBSLUGI sprzętu od Apple. Drugim bardziej skomplikowanym sposobem jest użycie Open SSH. Do tego potrzeba Jailbreak'u iPhone'a i podstawowej znajomosci ubsługi Cydii. Ž Potem pozostaje szukanie folderów poszczególnych aplikacji systemowych takich jak Muzyka, Zdjęcia itp. I kopiowanie do nich wybranych plików. Na koniec trzeba dopisać poszczególne pliki w edytowanym pliku z rozszerzeniem "plist".

Alternatywą dla open SSH jest też użycie programu iPhoneBrowser, jednak wykorzystanie go pomija tylko proces Jailbreak'u i instalowania potrzebnych Tweak'ów. Dalsze kroki są takie same jak po znaku Ž. Pozdrawiam WooToo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...