Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosto i zwięźle szukam hostingu VPS pod minecraft i może jakiś TS. Ważne żeby było tanio , myślę nad webh.pl a wy co możecie polecić? serv4web też ma niezłą ofertę ale nie mogę sie zdecydować , chciałbym gdzieś 1.5-2 GB ramu w dobrej cenie i żeby był wirtualny portfel. Dziękuje.

Bez reklam fb

Opublikowano

Jak nie zależy Ci na lokalizacji to jeszcze oddział ovh - kimsufi.pl <-- Tanio, również dobre ale niektóre troszke stare klastry.

sprintdatacenter.pl <-- Perełka.

Opublikowano

ovh jest faktycznie tani ale nie rozumiem bo oferta classic ma coś 500 mb do 16 GB za 20 zl ( ram ) moglby ktos wytlumaczyc o co chodzi?

i ktora oferte bardziej polecacie low latency czy cloud? bo cena ta sama jest :]

Bez reklam fb

Opublikowano

polecajcie dalej narazie moje numery 1

ovh i webh.pl

a czy w ovh jest wirtualny portfel?

dziękuje za odpowiedzi ( nie licząc tej pierwszej )

Bez reklam fb

Opublikowano

Chyba jest. Nie rozumiem Twojego pytania

rozumiem bo oferta classic ma coś 500 mb do 16 GB za 20 zl ( ram ) moglby ktos wytlumaczyc o co chodzi?

Opublikowano

Bo tam jest oferta , no nie ?

I jest RAM

i pisze tam : od 512 ram do 16 GB ram.

Czyli może mieć 16 gb ram za 20 zł ? :O

Bez reklam fb

Opublikowano

volumedrive ma ciekawą także ofertę ale to angielski czy tam amerykanski serwis i maja w dolarach a poza tym pewnie maja maszynę gdzieś w ameryce to raczej lagi

refresh

Co lepsze bo znalazlem na tym kimsufi niezly dedyk 2 gb ramu za 40 zł ale chciałbym w miare jak najtaniej na 1&1 vps 2gb ramu gwarantowane i 4gb dynamiczne za 30 zł wiec co lepsze?

edit : znalazlem oferte hostingu ktora jest ciekawa. Co jest lepsze : VPS czy hosting?

Bez reklam fb

Opublikowano

osobiście nie polecam webh.pl ponieważ host'ing został wykupiony przez biznes-host.pl miałem tam maszyne linux'a i windows'a i nawet nawet te maszyny,kup najlepiej na ovh.pl na początek polecam ci Kimsufi 4G.

Opublikowano

zdecydowalem sie na kimsufi jezeli chodzi o dedyki/vps , ten najtanszy i takie jeszcze moje pytanie

bo teraz mine24 ma promocje , zainteresowany jestem ofertą ram. 15 zł x 2 to 30 zl co daje mi 2 GB. Kimsufi też ma 2 gb ram ten najtanszy , i kosztuje 40 zł ( nie chodzi o te 10 zł , to jest nic , chodzi o to że nie wiem czy dam rade zrobic serwer na tym.)

Wiec co lepsze - hosting czy vps

Bez reklam fb

Opublikowano

prowadzilem juz kiedys serwer a ownserver ( jesli o to ci chodzilo ) to niezly shit

zdecydowalem sie na dedyka teraz znalezc tylko sponsora

dziekuje

cls

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...