Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy tak mozna ?

l0nl3y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

to juz moj ostatni temat dzis z waznym jak dla mnie zapytaniem :)

kupilem battlefielda 3 premium edition zainstalowalem i pobralem 6 giga aktualicazji

i teraz niestetyt bede musial znowu pobrac każdy dodatek osobno to tez kwestia kilku godzin

dlatego moje pytanie brzmi

czy moge grac w kampanie przy jednoczesnym sciaganiu dodatkow ?

(ile giga waza wszystkie dodatki)

Opublikowano

Mozesz grac ale w trybie offline na origin . Ale nie wiem czy wtedy aktualizacja sie nie anuluje

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Co do pytania ile ważą wszystkie dodatki to około 14GB

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Wszystkie dodatki ważą ok 19-20 GB (policzyłem na szybko zaokrąglając) + do tego dochodzą patche 6-10 GB (B2K jest traktowany jako patch i dodatek jednocześnie tak więc zaliczyłem go do dodatków, jedyny większy patch był przy okazji END game i chyba dogrywki)

Razem do pobrania jest ok mniej więcej 20-30 GB :( Zaokrąglam bo nie gram od czasu dogrywki (nie mam jak zassać patcha) a polegam na tym co czytałem i pamiętam

Opublikowano

Wszystkie dodatki ważą ok 19-20 GB (policzyłem na szybko zaokrąglając) + do tego dochodzą patche 6-10 GB (B2K jest traktowany jako patch i dodatek jednocześnie tak więc zaliczyłem go do dodatków, jedyny większy patch był przy okazji END game i chyba dogrywki)

Razem do pobrania jest ok mniej więcej 20-30 GB :( Zaokrąglam bo nie gram od czasu dogrywki (nie mam jak zassać patcha) a polegam na tym co czytałem i pamiętam

Ciekawe jakim cudem wyszło 20-30GB skoro całe Premium wraz z podstawką waży 34GB

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Będziesz mógł grac w kampanię spokojnie, aktualizacja się nie anuluje. Mi battlefield 3 premium wraz z wszystkimi dodatkami i patchami waży 35GB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...