Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 2 sniperka do M95

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam 2 sniperki do zestawu z M95. Zastanawiam się czy nie wziąć sobie czasem zestawu celnego zwiadowcy. Kampie cały czas, a denerwuje mnie kiedy brakuje mi amunicji, albo przeładowanie pół godziny pestki.

Pozdro ;)

9368_gold.png

Opublikowano

M24 ma więcej ammo od M95 ale jest o wiele słabsze, większy bulletdrop, mniejsze dmg.

Do M95 jak chcesz dużo ammo to polecam ci magazynki 4-rzędowe lub dodatkowe magazynki.

Przy dodatkowych masz 20 i 4 w magazynku, przy 4-rzędowych nie wiem, ale jest napewno więcej ammo.

Opublikowano

Można i tak, co do amunicji w M95 to nawet z Viperkami możesz biegać ale musisz strzelać heady tylko. Jak masz kupywać pakiet z M24 to bierz go bo tam jest lufa precyzyjna co jest najlepszą lufą dla zwiadowcy. Wtedy możesz grać M95 + M24 i nie będziesz sie obawiał o ammo

Sam grałem M95 od 2 lvl chyba (teraz 11) i nabiłem prawie 900 zgonów. Teraz się przesiadłem na L96 ze względu na dużo ammo i szybki reload.

Opublikowano

Bez lunety? Fuuuu....

Kup pakiet z l96,tam masz rangeace. A tak, to nie lepiej wziąć spasa?

Opublikowano

Bez lunety? Fuuuu....

Kup pakiet z l96,tam masz rangeace. A tak, to nie lepiej wziąć spasa?

Z tą co mam zajebiście mi się gra. Nie umiem grać shotgunami

9368_gold.png

Opublikowano

Lepiej zrób jak ci RallyPlayFew radzi kup pakiet z L96A1 i weź lunete i będziesz miał super shotguna lepszego od spasa.

A Saigo 12 bardzo dobrze się wymiata z bliska xD

Opublikowano

@up czy tobie chodzi o to żeby włożyć do shotguna lunete rangeage ? Haha to nie bf3.

Luneta Rangeage ma bardzo duże przybliżenie, jak stoisz na górce w A (oman) to spokojnie możesz zdejmować ludzi z D na budynku.

Opublikowano

Zależy jak grasz, przemieszczasz się często to weź shotguna na 2 slot, przyda się do zabicia noobka jeśli się jakiś trafi, a jak chcesz campić całą runde w jednym miejscu to M95, potem kupisz M24 i to tyle

Opublikowano

Dokup magazynek do M95 które dają amunicję, po cholerę największy dmg w M95 :D Jak masz preckę to możesz kupić Jtiger, bo nie opłaca Ci się ten pakiet z M24 kupować, strata ~2k founds ;) A jak campisz to może się przydać shotgun (Saiga-12 z pakietu lub twój spas) bo jak zabijasz to widać z jakiego miejsca (szkoda że to jest bo w dwójce nie ma :D) zabijasz i próbują Cie tam szukać i zemścić się..

Opublikowano

Powiem tyle: zanim koleś trafi mnie z m95, to ja zabiję 2 wrogów. L96A1 dobrze się gra, ale przybijają ustawienia low.

Opublikowano

@up na ustawieniach low mój rekord do 290 m z zestawem: L96, precyzyjna, VIperki, stabilizująca i Rangeage

Przyznam, ciężko się gra ale ja już kończe te problemy. Bf3 kupiony, karta graficzna zamówiona i już nie będe sie martwił tym

Opublikowano

Ja mam 210 na super low, kupiłem lapka pod gry, ściągam i co? "Failed to open latest version file"... Do dziś nie działa, a minęły prawie 3 miesiące. O graniu na high mogę zapomnieć :/ Choć i tak powoli mam dość BFa.

Co do tematu, polecam L96.

YGsMv3q.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, szukam 2 sniperki do zestawu z M95. Zastanawiam się czy nie wziąć sobie czasem zestawu celnego zwiadowcy. Kampie cały czas, a denerwuje mnie kiedy brakuje mi amunicji, albo przeładowanie pół godziny pestki.

Pozdro ;)

Witam , ja często latam z 2 snajperkami czyli M95 i M82A3 i jestem mega zadowolony.Tradycyjnie na niemieckich serwerach wyzywają mnie od hackerów , chociaż zdarza się że jakiś trol który ma w nicku PL też zachowuje się jak idiota.

Pozdrawiam

Ps. zastanawiam się czy nie robić screen i pokazać nicki tych Polskich "bohaterów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...