Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Odzywki graczy

macior1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę ten temat, gdyż jestem nieco sfrustrowany. Co chwile gdy dobrze mi idzie granie, to na czacie padają różne debilistyczne teksty, że niby jestem hackerem. Przecież wystarczy zerknąć na moje KD, które wynosi 0.69, co jest marnym wynikiem. Nie rozumiem tego. Próbują mnie kickować i normalnie nie da się grać. Nie zdarza się to zbyt często, gdyż nie jestem jakimś super graczem, ale dam Wam dzisiejszy przykład, bo dostałem fajną snajperkę ze skrzynki. Mianowicie jest to SR25 Sandfire. Bardzo dobrze mi się nią strzela, szczególnie na Oil Rig.

main_sr25_sandfire.jpg

NzJryef.png

Sami widzicie. Nic wielkiego przy takiej ilości zgonów. Poradźcie mi proszę, czy mam się czymś takim przyjmować, bo naprawdę denerwują mnie takie oskarżenia. Mam nadzieję, że przez jakiś idiotów nexon mi nie da bana :X

Opublikowano

Srsly.. Po prostu płaczą i tyle. Mi dziś na eli pro z 5 razy wrzucali, że jestem hacker albo dual kid. Nie ma się czym przejmować.

// Snajpa trochę nobska bo auto ;s Więc też się nie dziwie, że Ci wrzucają(sam czasem gram auto)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Srsly.. Po prostu płaczą i tyle. Mi dziś na eli pro z 5 razy wrzucali, że jestem hacker albo dual kid. Nie ma się czym przejmować.

// Snajpa trochę nobska bo auto ;s Więc też się nie dziwie, że Ci wrzucają(sam czasem gram auto)

Już nawet straciłem chęć grania z Elite w pokoju. Toć oni co chwile wywalają.

Opublikowano

To nie graj :)

Masz plusy gry z elitą: Wywala hackera, wywala bugerów, wywala RPG i miny(jeśli taki jest room)

Bez elity: Hackerzy w roomie, możesz robić co chcesz :D .

Ja osobiście wolę grać SND i eli pro z elitką bo zawsze wywali jak jest rush czy cuś.

A elimki obojętnie. Jak nie chcesz kicków nie graj auto lub nie camp cały czas.

btw nawet jak masz kicka to kille się i tak zaliczają, tylko nie dostajesz expa i gp ;)

Opublikowano

btw nawet jak masz kicka to kille się i tak zaliczają, tylko nie dostajesz expa i gp ;)

Chociaż dobre to. Przynajmniej mi się ratio aktualizuje. Ogólnie średnio jest teraz w Combacie. Kiedyś lepiej się grało - tak w 2010. Obecnie za dużo szpanerów wypchanych NXami.
Opublikowano

Chociaż dobre to. Przynajmniej mi się ratio aktualizuje. Ogólnie średnio jest teraz w Combacie. Kiedyś lepiej się grało - tak w 2010. Obecnie za dużo szpanerów wypchanych NXami.

Nx`y zawsze były. Jak dobrze grasz to nx kida położysz.

Opublikowano

Nx kid położy ciebie
Elita > Twój nick > kick.

Dla tego gardzę CA, i większością gier F2P, bo jak grasz dobrze i jakaś ciota (bo jak inaczej nazwać osoby które wywalają lepszych od siebie) poczuje "moc" to lecisz i o kant dupy rozbić taką gre.

Osobiście nic z tym nie zrobisz, chyba że kupisz sobie Elite i będziesz grał na własnych pokojach, inaczej zawsze znajdzie się ciotmen który będzie chciał Cie wywalić.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Napisz mu - QQ - a On bardziej się zdenerwuje tym, niż Twoim skillem. Ważne żebyś nie dał się sprowokować, bo to wpłynie na Twoją rozgrywkę.

Opublikowano

Szczerze, pykam od eli pro po OMA, kdr mam 2.10, jadę nawet na samych GP'kach żeby dać tym dzieciom fory, a Ci nadal...kickają. Od BG wzwyż płakało i straszyło mnie banem conajmniej kilkanaście osób, w tym 2 GOA - pewnie znacie mr. płaczka czarny_81 (i ogólnie szkoda polaków, bo to najwięksi płaczkowie ever, jak grałem na tureckiej fladze to wyzywali że hacker bo turek). Śmieszne jest to, że czasami koleś z 25% speeda i dualami płacze o co inne, a mianowicie, że jestem noobem i używam np. p90 które ma dużo naboi - gdzie tu logika? :)) inni z kolei chcą banować innych za prefire, bo jak prefire to od razu hack^^ Trochę współczyć graczom, znajdą się i oczywiście normalni ludzie ale to w CA rzadkość ostatnimi czasy.

@struclu drogi, ja się niczym nie chwalę, mówię jak to jest w randomowych roomach:)

Opublikowano

Noo chwalcie się swoimi "Skilsami " na Eli pro.Beka.

Graj sobie na WOGL tam nikt nie płacze i wszyscy mają Itemy za GP a co najważniejsze nie dostaniecie kicka.

Następnie ESL lub versusy .

Potem zapraszam do tego tematu aby pochwalić się statystykami.

5.

Opublikowano

Strucel nie zapraszaj ludzi na wogla bo sie zrobi GUNWO takie jak w każdym roomie gdzie grają polacy (:

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

no niestety w tej grze wyrobiły się już stereotypy widziane po fladze

Turk/Arab(i reszta szmatogłowych) najczęściej "zapierdala" na czitach

Polak/angol najczęściej płacze jak ktoś go zabije i wyzywa go od czitów

Ja sam gram na Niemieckiej fladze bo wtedy niezbyt często ktoś cie wywali z serwa czy zrobi "ból dupy" że grasz na czitach , i nie mam takich problemów że jak wyjdę na Eli pro ze statami 30-10 to nikt nie płacze , czy jak mam za dobre staty to nie lece z serwa :D

Ps. Tak jak napisał Lenart też gardzę takimi grami gównianymi , dlatego wole grać w Bf3 (w combata gram tylko dlatego że znudziły mi się gry ze steam czy oryginu) :D

Opublikowano

Urok CA, Dlatego jeżeli już gram to tylko na ft, bo elimka? Zrobiłem ultra z pistoletu i mnie wywalili. Wszedłem na 2 room: zrobiłem Unba z G36E znowu kick. Co to za sens gry ? Nie ma wcale. Jeżeli chcesz grać na spokoju, to nie pozostaje ci nic innego jak kupić EM lub SEM i masz ich w dupie. Ty ustalasz reguły, a oni się muszę dostosować

9368_gold.png

Opublikowano

Urok CA, Dlatego jeżeli już gram to tylko na ft, bo elimka? Zrobiłem ultra z pistoletu i mnie wywalili. Wszedłem na 2 room: zrobiłem Unba z G36E znowu kick. Co to za sens gry ? Nie ma wcale. Jeżeli chcesz grać na spokoju, to nie pozostaje ci nic innego jak kupić EM lub SEM i masz ich w dupie. Ty ustalasz reguły, a oni się muszę dostosować

Wiem dlatego jak ja mam Elita to wywalam tylko ludzi którzy robią fantastic nożem(cziterów) i flagi muzułmańskiej bo ich nie lubie , reszta niech sobie gra.

Ps. teraz właśnie zbieram NX na S elit :D

Opublikowano

Szczeże? mnie też to denerwuje. Kiedyś są dni że gra sie lepiej, a nieraz gorzej. Za dużo dzieci gra w CA i naprawde już mnie to denerwuje. Po pracy sobie popykam chwilę i już nowu płaczą i kick i kick. Gdybym mógł zablokował bym chat główny ( nie wiem czy można ) i byłby święty spokój.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Już nawet straciłem chęć grania z Elite w pokoju. Toć oni co chwile wywalają.

Ja zawsze staram się grać w tej same drużynie co Elite. Jest wtedy spokój, bo często kikują tych co ich zabiją 2 czy 3 razy.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Nie przejmuj się, ponieważ graczy których zabijasz mają po prostu ból dupy o to, że ktoś ich zabił :) Samym pisaniem "hacker,hacker,aimbot" nic nie zdziałają lepiej skupić się na grze, a po niej wysłać raporta na gracza.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Noo chwalcie się swoimi "Skilsami " na Eli pro.Beka.

Graj sobie na WOGL tam nikt nie płacze i wszyscy mają Itemy za GP a co najważniejsze nie dostaniecie kicka.

Następnie ESL lub versusy .

Potem zapraszam do tego tematu aby pochwalić się statystykami.

5.

odezwał się wogler female całe zycie

a konto na eslu to ty chyba masz lipiec 2k13

elo cioto

Opublikowano

odezwał się wogler female całe zycie

a konto na eslu to ty chyba masz lipiec 2k13

elo cioto

konto na Esl 2010.

Female?Hahaha no chyba nie kolego.

Eh a za to "cioto" to nawet już się nie będę wypowiadał.

zawsze cisną :)

I wyzywają ...

Najlepiej ignorować.

Ja sam nie gram z elite bo zawsze kickają za skill

Dokładnie tak samo jak Ten GimbusPL: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...