Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lista rezerwowych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
dziś większość szkół ogłosiło wyniki :D
niestety ja mam 10 poz. i zlozylem tylko do jednego technikum papiery (przez chorobę) :<
teraz pytanie, mogę gdzieś teraz jeszcze złożyć podanie? jak to wygląda czytałem że są drugie nabory i że są spore szanse ze dostane sie bo 10os. to nie dużo. ludzie z 15-25 kolejki się dostawali :D
w nabór pomorze mam szarą kratke z napisem pos 10. czyli jestem 10 na liście niezakfalifikowanych, nie jest to czerwona wiec chyba jescze jest ok D:
ale czekam na wasze wypowiedzi.. tak to test jak am sie takie oceny jak ja :D i jak sie tylko do jednej szkoły d*** ruszyło :<

?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Tak od razu to nie możesz złożyć papierów. Zaczekaj do 8lipca i wtedy zostaną ogłoszone już oficjalne listy kandydatów. Jeżeli jakaś szkoła będzie szukała uczniów zostania umieszczona na ich stronie.

Na razie czekaj w spokoju. Ja tak samo jestem na liście rezerwowej (3 miejsce) i raczej się dostane. Mój kolega jest na 30+ miejscu i dyrektor mu powiedział, że najwyżej załatwią mu inny kierunek :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

właśnie a czy moge teraz dopisać jeszcze inny kierunek? bo zaznaczyłem tylko jeden :< a teraz jak przemyślałem to to bym ew. na elektronika lub mechatronika iść jeszcze /// wtedy na szybko bo tak i wyszło nijak D:

?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

właśnie a czy moge teraz dopisać jeszcze inny kierunek? bo zaznaczyłem tylko jeden :< a teraz jak przemyślałem to to bym ew. na elektronika lub mechatronika iść jeszcze /// wtedy na szybko bo tak i wyszło nijak D:

?

Z tego co wiem to tak, możesz zmienić kierunek, przecież idziesz do nowej, innej szkoły, a skoro do niej wpisany nie byłeś to możesz obrać sobie kierunek jaki chcesz. Przedstaw swoją sytuację, na pewno się zgodzą.

Opublikowano
Opublikowano

Gratulacje, ja się dostałem do wszystkich szkół, do których złożyłem papiery (licea).

Jak jeszcze zmienisz zdanie to możesz do sierpnia szkołę zamienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...