Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się nazywa taki gatunek muzyki?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu mnie zachwyciło. Jako iż lubię will.i.ama, przesłuchałem sobie dziś jego wcześniejsze piosenki. Powaliły mnie na kolana!

Jak tego słucham, teleportuję się mózgiem na plażę, do jakichś klubów... aż smutno się robi, że nagrywa teraz rąbanki w stylu "scream & shout" :c

Błagam, powiedzcie do jakiego gatunku to się zalicza bo jest niesamowite (dla mnie!)

http://www.youtube.com/watch?v=0Xfw2_SlRJg

Bardzo proszę, nie przenoście tego do działu muzyka bo to martwy dział i dostanę odpowiedź za kilka dni :c !!!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jakim iluminatem? Ktoś tu za dużo internetu zaczerpnął i się kompletnie zjarał. Subforum Muzyka jest martwy? aha. Te 2 piosenki to pop.

No ale chyba jakoś się ten pod gatunek nazywa? Przecież to zupełnie coś innego niż taka Ruhanna czy Nicki Minaj?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Poprzednik już napisał, dokładnie tak R&B
Ale to prawda, że jest illuminatem, taka Ke$ha, Rihanna, Eminem, Beyonce itd.. są.
U Ke$hy to tyle tych krzyżów odwróconych, czaszek, trójkątów i innych dupereli jest, że aż się rzygać chce xD
Ale piosenka fajna :D

Opublikowano

No ale chyba jakoś się ten pod gatunek nazywa? Przecież to zupełnie coś innego niż taka Ruhanna czy Nicki Minaj?

Ruhanna? :x Okej :x

@Top To jest R'n'B

@Up Nie R&B -.- Tylko R'n'B.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...