Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pobieranie

HexT ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego że mam slaby internet a nie ma mnie na komp 24h bo tyle by pobieralo -,-

Ale nie musisz odrazu takiej minki strzelać , pytałem bo przecież masz launcher wiec możesz sobie wyłączyć kiedy chcesz pobieranie -.-

Btw jaka predkosc neta i pingi ? to Ci odrazu powiem czy pojdzie

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ale nie musisz odrazu takiej minki strzelać , pytałem bo przecież masz launcher wiec możesz sobie wyłączyć kiedy chcesz pobieranie -.-

Btw jaka predkosc neta i pingi ? to Ci odrazu powiem czy pojdzie

chyba nie przeczytałes tego co ja pisze, pytam czy można pobrac tą gre przez torrent a nie czy mi pójdzie, jaką minke ? nie znasz odpowiedzi to nie spamuj.

@ przy pobraniu 1gb wylaczylem launcher a na drugi dzien pobieral mi od nowa.

Opublikowano

chyba nie przeczytałes tego co ja pisze, pytam czy można pobrac tą gre przez torrent a nie czy mi pójdzie, jaką minke ? nie znasz odpowiedzi to nie spamuj.

@ przy pobraniu 1gb wylaczylem launcher a na drugi dzien pobieral mi od nowa.

Nie pobierał Ci od nowa mózgu tylko reszte czyli 4.5 gb a miałes 5.5gb...

Opublikowano

Nie pobierał Ci od nowa mózgu tylko reszte czyli 4.5 gb a miałes 5.5gb...

dlugo to liczyles, nie spam okej pytalem czy da sie pobrac przez torrent, moderator a nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, fail...

Opublikowano

dlugo to liczyles, nie spam okej pytalem czy da sie pobrac przez torrent, moderator a nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, fail...

na razie to ty spamisz kolego , zachowujesz się jak płaczek typie i nie wiesz co to launcher.. z szukaniem też masz problemy

http://scr.hu/136k/jlb1g

prosze ss gdzie możesz próbować jeszcze <_< zainwestuj w lepszeego neta albo zapytaj rodziców. EOT

Opublikowano

na razie to ty spamisz kolego , zachowujesz się jak płaczek typie i nie wiesz co to launcher.. z szukaniem też masz problemy

http://scr.hu/136k/jlb1g

prosze ss gdzie możesz próbować jeszcze <_< zainwestuj w lepszeego neta albo zapytaj rodziców. EOT

weź skończ bo śmieszny jestes, zapytac rodziców czy możesz wyjsc z domu.

temat cls bo widze ze tutaj nic sie nie dowiem.

Opublikowano

weź skończ bo śmieszny jestes, zapytac rodziców czy możesz wyjsc z domu.

temat cls bo widze ze tutaj nic sie nie dowiem.

TY nie rozumiesz łbie ze nie ma innego sposobu? dałem Ci ss z którego możesz pobrać jeszcze gre .. idz płakać gdzie indziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...